Proiectul de HG privind UMF Târgu Mureş, postat pe site-ul MECTS

Proiectul de hotărâre de guvern privind Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş a fost postat, marţi, pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului – www.edu.ro.

Postarea respectivului proiect de act normativ pe site-ul MECTS are loc după ce a fost discutat, în primă lectură, în şedinţa de marţi a Executivului.

Guvernul propune modificarea punctului 44 din Anexa nr.2 la Hotărârea Guvernului nr. 966/2011 pentru aprobarea Nomenclatorului domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare, a structurii instituţiilor de învăţământ superior, a domeniilor şi programelor de studii universitare acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu, a locaţiilor geografice de desfăşurare, a numărului de credite de studii transferabile pentru fiecare program de studii universitare, formă de învăţământ sau limbă de predare, precum şi a numărului maxim de studenţi care pot fi şcolarizaţi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 697 din 1 octombrie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Citeste si:  Cel mai mare diamant din România, de vânzare

Proiectul de HG privind UMF Târgu Mureş urmează să rămână în dezbatere publică timp de zece zile, el fiind disponibil pe site-ul MECTS, la capitolul „Informare publică”, subcapitolul „proiecte de acte normative”.

Citește și
1 Comentariu
  1. TRIFU IOAN STEFAN spune

    Budapesta nu este la 5000km asa ca daca vor sa invete in magheara sa ia trenul.Guvernul pentru ca cedeaza acestor actiuni separatiste care urmaresc incalcarea ARTICOLUL 40
    (2) Partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale. NU FACE DECAT SA ACUTIZEZE RELATIILE DINTRE ROMANI SI MAGHEARI!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close