M.R. Ungureanu: Nu sunt într-o situaţie de incompatibilitate, acest lucru a fost verificat de ANI

0
Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat, marţi seara, 13 martie, că nu se află într-o situaţie de incompatibilitate, ca urmare a faptului că presa a relatat că soţia sa ar fi primit bani de la o companie străină.

„E vorba de un om, soţia mea, care e un medic foarte bun şi care a reuşit să-şi facă o carieră în lumea medicală dincolo de toate impedimentele pe care le impune traiul cu un om a cărui prezenţă publică este de natura celei pe care o discutăm în această seară. (…) Nu există moment în care cariera soţiei mele să nu fi fost expusă începând cu prezenţa ei în consiliul de administraţie al Petromed (…) şi terminând cu completarea riguroasă a declaraţiilor de avere şi de interese”, a afirmat Ungureanu la Antena 3.

El a mai spus că nu consideră „câtuşi de puţin” că ar fi într-o situaţie de incompatibilitate.

„Acest lucru a fost verificat de ANI. Am primit un răspuns oficial în sensul acesta, altfel nu aş fi eu aici în calitatea pe care o am. (…). Chestiunea e din punctul meu de vedere rezolvată. În momentul în care consortul are o carieră şi îşi vede de drum, unde apare incompatibilitatea de fapt? În presupunerea că există ceva neclar? Mie mi se pare că judecata a devenit deja tendenţioasă în situaţia în care ajungem aici. Drept pentru care pentru mine subiectul este demult închis”, a spus premierul.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.