Lotus Exige S, disponibil în România la un preţ de pornire de 58.000 euro, fără TVA

Cel mai nou model al britanicilor de la Lotus, Exige S, a fost lansat, joi, 15 martie, în România şi va costa 58.000 de euro, fără TVA.

Bolidul, desemnat în toamna anului trecut, de mai multe reviste de specialitate din Europa, drept ‘Sportiva lunii octombrie’, se caracterizează prin performanţă, agilitate, manevrabilitate, control absolut, practic o experienţă pilotaj unică.

Lotus Exige S aduce noutăţi la exterior şi interior, iar graţie noilor elemente aerodinamice ale caroseriei maşina câştigă la capitolul performanţă.

Odată cu noul model, sunt disponibile în premieră două pachete de opţiuni pentru interior, respectiv Premium şi Premium Sport.

Citeste si:  SUA: Anunţurile financiare ale companiilor se vor putea face şi pe Facebook şi Twitter

În cazul pachetului Premium, este vorba despre mai mult confort şi stil, în timp ce Premium Sport este adaptat pentru piloţii care doresc o maşină potrivită stilului lor sportiv.

De asemenea, cu ajutorul butonului DPM (Dynamic Performance Management), şoferul are posibilitatea să aleagă trei moduri de condus: Touring, Sport sau fără DPM. În plus, prin intermediul pachetului Race apare un al patrulea mod de şofat, Cursă (Race), care oferă o motricitate maximă la ieşirea din viraje, pornirea programată şi un reglaj optimizat al suspensiilor.

Citeste si:  V.Blaga: Vom stabili care dintre secretarii PDL din BP va ceda funcţia PSD

Potrivit fişei tehnice a bolidului, acesta este echipat cu un motor V6, cu compresor, 3,5 litri, 350 CP, central spate, dar şi cu o cutie de viteze manuală în şase trepte.

Greutatea maşinii este de 1.176 kg, iar la dimensiuni aceasta se laudă cu o lungime de 4,05 metri.

În ceea ce priveşte performanţele de pe şosea, Lotus Exige S ajunge de la 0 la 100 km în 4 secunde şi atinge viteza maximă de 274 km/h.

Lotus Exige S se comercializează în România prin Forza Rossa, reprezentantul mărcii în România, Republica Moldova, Serbia şi Muntenegru, la preţul de 58.000 euro, fără TVA.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata