Gerard Depardieu: „Îl voi juca pe DSK, deşi nu-mi place deloc de el!”

Prezent la Geneva pentru spectacolul „Oedipus Rex”, actorul francez Gerard Depardieu, 63 de ani, a acordat un interviu moderatorului Darius Rochebin, relatează 20minutes.ch.

În privinţa rolului lui Dominique Strauss-Kahn, pe care-l va juca în filmul regizat de Abel Ferrara, consacrat scandalului sexual care l-a făcut pe fostul director al FMI să demisioneze, Gerard Depardieu a spus că-l va interpreta fără simpatie, considerând că personajul este „arogant, suficient şi nedemn”. El vede în DSK un simbol al oamenilor de la putere care se folosesc de funcţie ca să-şi satisfacă impulsurile.

Vorbind despre socialistul francez, actorul a adăugat: „Nu este amabil, ci cam ca toţi francezii, puţin arogant. Nu prea îmi plac francezii, mai ales cei ca el…E arogant, suficient şi, la urma urmelor, uşor de interpretat.”

La întrebarea dacă impulsurile a căror victimă pare a fi DSK şi care i-au dat viaţa peste cap, ca în cazul Clinton, nu i-l fac simpatic, actorul a spus: „Nu numai pentru asta nu-l simpatizez, ci pentru ceea ce este, pentru felul în care merge, felul în care ţine mâna în buzunar…Toţi putem avea prostii în cap, dar nici chiar aşa…”

Depardieu a adăugat că n-a fost deloc emoţionat când l-a văzut pe DSK pe banca acuzaţilor, în America: „E greu să fii emoţionat cu justiţia americană. Oricum, nu m-au emoţionat niciodată oamenii fără demnitate”, a încheiat interviul actorul francez.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.