EUR
4,76 RON
(+0.1%)
USD
4,20 RON
(+0.11%)
GBP
5,55 RON
(+0.19%)
CHF
4,23 RON
(+0.05%)
AUD
2,98 RON
(-0.16%)
CAD
3,13 RON
(-0.01%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,07 RON
(-0.65%)
ZAR
0,29 RON
(-0.98%)
BRL
1,09 RON
(-1.08%)
CNY
0,63 RON
(+0.01%)
INR
0,06 RON
(-0.28%)

Contra-candidatul lui Pinalti pare ales de el însuşi

1
– USL a desemnat drept candidat care să îl bată pe Pinalti un necunoscut care nici nu locuiește în Piatra Neamț, Vasile Drăgușanu, iar pentru Consiliul Județean un om crescut și dirijat de Pinalti, Vlad Marcoci.
Pinalti a scăpat de contra-candidatul de care se temea cel mai mult, Cristian Liciu, după ce USL l-a desemnat, din partea PC, pe Vasile Drăguşanu drept candidat pentru funcția de primar la alegerile din 10 iunie. Vasile Cătălin Drăgușanu are 32 de ani și este director de vânzări la o firmă din Târgu Mureș.

De asemenea, la Consiliul Județean USL a desemnat un candidat fără probleme pentru PDL, Vlad Marcoci, care a avut o carieră politică excusiv în umbra lui Pinalti. De ceva vreme acesta este, cică, membru PSD, dar, culmea ironiei, el trebuie să revină în PNL ca să poată rămâne candidat.

Cristian Liciu ar fi fost singurul contra-candidat pentru Pinalti care nu ar fi pactizat cu el pe ascuns, dată fiind dușmănia definitivă dintre cei doi. În urma unor controale pe care le-a făcut Liciu la afacerile lui Pinalti din Ștrand, pe când era șef al Protecției Consumatorilor, Pinalti a dat ordin ca televiziuea acestuia, Actual TV, să fie scoasă de pe cablul care retransmite cu exclusivitate programele TV în Piatra Neamț și ca firma de panificație „Liciu“ să fie alungată din spațiul închiriat de la „Urban“ în Piața Mare. Cu televiziunea falimentară, pe care a trebuit să o vândă, și cu cariera politică zdruncinată de câteva scandaluri în care e posibil să fi fost atras, Liciu nu a mai avut nevoie decât de un bobârnac pentru a se duce la fund: un scandal televizat în familie.

Uniunea Social Liberală a aprobat, ieri, 19 martie, lista candidaţilor la alegerile locale din 10 iunie, aceasta urmând a fi validată la congresul reunit al partidelor componente din 7 aprilie.

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. PACALICI spune

    UITATI-VA POPOR BUN LA PORCUL DIN IMAGINE SI RADETI DE PROSTIA SI ASPECTUL ACESTUIA; IN REST: DUPA ALEGERI, SMECHERUL ASTA BURTOS VA MERGE LA MUNCA SILNICA; VA SLABI PRIN „ANTRENAMENT” INDELUNGAT ALATURI DE ALTI CIUMECI D-ALDE TEAPA LUI!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.