EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

Soţia prinţului Charles, Camilla, a apărut în public cu o broşă care a fost a Dianei

0
Ultima apariţie a Camillei Parker-Bowles i-a indignat pe unii britanici: la un festival organizat miercuri în cinstea femeilor la Cheltenham, soţia prinţului Charles purta o broşă pe care o purtase înainte fosta soţie a prinţului, Diana, scrie Voici.

Prinţesa de Cornwall a purtat o rochie Anna Valentine, cu o pălărie cu bor de blană, care-i stătea foarte bine. Însă a existat un mic detaliu care n-a scăpat atenţiei: broşa de pe sacou, un smarald având deasupra stema prinţului de Wales, era fără îndoială un cadou din partea prinţului Charles. Problema este că prima care a primit bijuteria a fost cea dintâi soţie a lui Charles, prinţesa Diana.

Lady Di purta smaraldul la gât, cadoul fiindu-i făcut de regina Elisabeta a II-a, la căsătoria cu prinţul Charles. Potrivit Daily Mail, Dianei îi plăcea foarte mult bijuteria, pe care o asorta cu altele, primite de la soţul ei. Când a murit, în 1997, colierul i-a fost înapoiat reginei Elisabeta a II-a, care i l-a dat prinţului Charles.

Acesta l-a transformat în broşă şi i l-a oferit Camillei Parker-Bowles, cea de-a doua soţie. Ducesa de Cornwall a purtat bijuteria prima oară în 2007, chiar înainte de comemorarea morţii prinţesei Diana, fiind atunci aspru criticată de presa britanică.

Miercuri a recidivat, crezând poate că, odată ce Catherine Middleton a intrat în familie, n-o va mai supăra fantoma Dianei.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.