Ford angajează 500 de muncitori la fabrica de la Craiova

0

Compania Ford va demara în această săptămână un proces de angajare a 500 de muncitori pentru fabrica de la Craiova, a declarat marţi,20 martie, directorul de resurse umane al Ford România, Angella Alexander.

„Ford va recruta în principal operatori de bază pentru liniile de producţie, dar în acelaşi timp suntem interesaţi şi de extinderea forţei de muncă prin aducerea unor specialişti de întreţinere”, a precizat oficialul Ford România.

În prezent, la fabrica Ford de la Craiova lucrează 3.500 de angajaţi.

Ford Motor Company a venit în România, la Craiova, în 2007, cumpărând pachetul majoritar de acţiuni al Automobile Craiova şi preluând, în martie 2008, uzina Automobile Craiova. La 74 de ani de la primul Ford realizat în România, în septembrie 2009 a ieşit de pe linia de fabricaţie din Craiova primul Ford Transit Connect.

Uzina de la Craiova produce modelul Ford B-MAX, pe care clienţii români îl vor putea comanda începând cu 23 martie, livrările urmând să se facă la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august.

Ford va lansa în luna iunie producţia noului model B-Max, cu aproape doi ani întârziere faţă de termenul iniţial şi estimează că va produce în acest an 60.000 de maşini.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.