Fotbal: Gheorghe Hagi – ”Messi s-a născut să devină idol”

0
Fostul căpitan al reprezentativei de fotbal a României, Gheorghe Hagi, a declarat miercuri, 20 martie, că internaţionalul argentinian Lionel Messi este născut pentru a devenit idol.

”Lionel Mesi ne uimeşte, s-a născut să devină idol”, a precizat Gheorghe Hagi. ”El a avut noroc pentru faptul că venit de mic la clubul FC Barcelona. Se vede acum că toţi fotbaliştii de la această echipă joacă frumos, în viteză, sunt artişti”, a mai menţionat Hagi.

Întrebat care jucător din campionatul intern l-a impresionat, Gheorghe Hagi a spus: ” Din Liga I este Sânmărtean care are o bună tehnică, în regim de viteză”.

Despre lupta pentru câştigarea titlului de campioană, Hagi a spus: ”Se vor mai pierde multe puncte până la ultima etapă. Meciurile din retur sunt mai grele. Pe de altă parte, nu este o echipă care să se detaşeze şi să facă diferenţa”.

”Nouă puncte pentru Sportul Studenţesc în retur, este o performanţă incredibilă. Bravo pentru Isăilă, pentru patronul de la Sportul Studenţesc”, a mai spus Hagi.

Întrebat dacă va antrena echipa Viitorul Constanţa, în cazul în care va promova în Liga I, Hagi a declarat: ”Vom vedea. Este o muncă începută acum trei ani. Dorinţa noastră este să oferim condiţii copiilor pentru fotbal. Până la superjucători mai este. Avem 7-8 loturi. Este multă treabă la academia noastră”.

În legătură cu incidentele dintre suporterii rapidişti şi portarul Coman, Gheorghe Hagi a menţionat că fanii trebuie să îşi susţină permanent favoriţii.

Fostul internaţional român a făcut aceste declaraţii la conferinţa de presă dedicată turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, din circuitul ATP.

Întrebat care este jucătorul său de tenis preferat, Hagi a spus: ”Federer. Mie îmi plac jucătorii cu tehnică. O să vin la turneul de la Bucureşti să îl văd pe John McEnroe. Era idolul copiilor”. Despre o posibilă intrare a sa pe terenul de tenis, cu ocazia turneului din 21-29 aprilie, Hagi a declarat: ”Nu am jucat de mult timp tenis, deocamdată este doar o idee”.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.