Vilă nedeclarată a şefului Poliţiei Neamţ, la Pângăraţi

1

– Comisarul şef Cezar Constantin Filip nu şi-a trecut vila în declaraţia de avere pentru că, spune el, nu e recepţionată de la constructor.

O vilă cu demisol, parter şi mansardă, înconjurată la limita proprietăţii de 800 de metri pătraţi cu un gard destul de costisitor nu apare în declaraţia de avere a proprietarului, care este nimeni altul decât şeful Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, comisarul şef Cezar Constantin Filip.

Vila este amplasată în localitatea Pângăraţi, pe o străduţă perpendiculară pe drumul naţional care o străbate, peste drum de vila mult mai cunoscută a fostului socru al şefului Poliţiei Piatra Neamţ.

Comisarul şef Filip a declarat, pentru „Neamţ Invest“, prin intermediul Biroului de Presă al IPJ Neamţ, că nu este nimic în neregulă cu faptul că vila nu apare în declaraţia de avere.

„Construcţia nu este recepţionată de la constructor şi se află în perioada de şase luni de prelungire a autorizaţiei de construire şi de aceea nu era cazul să fie trecută în declaraţia de avere. Iniţial, domnul comisar şef a avut un proiect pentru casă locuit şi anexe, iar constructorii au început prin a ridica demisolul anexelor. Ulterior, pentru că nu a mai avut bani, a solicitat modificarea proiectului astfel încât pe demisolul deja construit să fie ridicată casa şi să se renunţe la anexe. Dumnealui poate actualiza oricând este cazul declaraţia de avere, conform legislaţiei în vigoare“, a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Comisarul şef Cezar Constantin Filip este şeful Poliţei Municipiului Piatra Neamţ de la  începutul lunii august 2011. El a divorţat în urma unei legături amoroase cu soţia unui cunoscut primar, din care a rezultat o întrerupere de sarcină.

Tot el a fost victima unei bătăi administrate de o persoană rămasă necunoscute care l-au lovit cu o rangă în cap. Deşi ancheta nu a identificat agresorul, a fost vorba sigur de braţul lumii interlope. Ceea ce nu e sigur este de care parte a baricadei se afla Cezar Constantin Filip în acea vreme, când se practica cu mult succes financiar traficul de maşini aduse din străinătate cu eludarea taxelor vamale.

În cea mai recentă declaraţie de avere postată pe pagina de internet a Poliţiei Române, semnată la 08.06.2010, comisarul şef Cezar Constantin Filip figurează ca şef birou la IPJ Neamţ şi cu un teren de 800 mp la Pângăraţi, cumpărat în 2010. La capitolul clădiri nu apare nicio menţiune, iar la capitolul autiturisme un Audi fabricat în 2005.

Declaraţia de interese publicată în acelaşi loc este semnată un an mai târziu, la 08.06.2011, ceea ce înseamnă că poliţistul a considerat valabilă declaraţia de avere de la momentul anterior.

Sursa: Neamtinvest.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Anca spune

    Dragilor , tipa cu audi Cat , va asigur ca nu-l accepta pe Domnul Comandant nici sa o spele pe picioare…
    Deci va rog nu-i mai creste-ti cota ca nu merita!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.