Demis Roussos îşi anulează turneul din România

0
Celebrul artist de origine greacă Demis Roussos şi-a anulat concertele pe care ar fi trebuit să le susţină în luna aprilie în Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Braşov.

Potrivit unui comunicat Project Events transmis joi ,22 martie,turneul a fost anulat „din cauza unor probleme de ordin medical” şi pentru a proteja sănătatea artistului.

„Foarte mulţi fani au cumpărat bilete pentru aceste concerte. Au existat fani din Germania, Italia şi chiar Brazilia care au achiziţionat bilete. Ne pare rău dacă sunt dezamăgiţi. Ne cerem scuze faţă de ei şi le mulţumim pentru înţelegere”, afirmă organizatorii în comunicatul citat.

Toţi cei care au cumpărat bilete pentru concertele de la Timişoara, Iaşi, Sibiu sau Braşov îşi pot recupera banii în perioada 23 martie – 1 mai, de la casa de bilete de unde au fost cumpărate.

Cei care şi-au cumpărat bilete trebuie să se prezinte, cu biletul intact, la casa de bilete de unde îşi vor recupera suma reprezentând preţul biletului, fără alte comisioane sau servicii. Pentru alte detalii organizatorii pun la dispoziţie numerele de telefon: 0735 869 831 / 0735 869 829.

Demis Roussos, pe numele său real Artemios Ventouris Roussos, este un cântăreţ de origine greacă, ce s-a făcut cunoscut prin vocea sa dramatică, inconfundabilă – o voce de operă.

De-a lungul carierei ce depăşeşte patru decenii, Demis Roussos s-a afirmat ca imagine populară la nivel mondial.

A câştigat peste 100 de discuri de aur, platină şi diamant. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ”Goodbye My Love Goodbye”, „My Friend the Wind”, „Zorba”, „Forever and Ever”, „Someday”, „Lovely Lady of Arcadia”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.