PÎCCJ: Gheorghe Vlădan a avut discernământ când a tras cu arma

Autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, Gheorghe Vlădan, a avut discernământ atunci când a tras cu arma.

Parchetul General informează că a primit miercuri ,21 martie, de la Institutul Naţional de Medicină Legală ‘Mina Minovici’ raportul de expertiză medico-legală psihiatrică în cazul lui Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, concluziile fiind că acesta ‘are discernământul păstrat în raport cu faptele pentru care este cercetat’.

Pe 5 martie, Gheorghe Vlădan a intrat într-un coafor din Bucureşti, unde lucra soţia sa, şi a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau în salon. Două femei au murit pe loc, printre care şi soţia lui Vlădan şi şase persoane au fost rănite.

Gheorghe Vlădan, angajat al MAI din 2007, într-o structură auxiliară, deţinea arma legal din 2010 şi a fost testat psihologic ultima oară anul trecut.

El a fost arestat a fost arestat preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi deosebit de grav şi tentativă la omor calificat şi deosebit de grav.

Cauza a fost preluată de la Parchetul Tribunalului Bucureşti de o echipă operativă formată din procurorul-şef Secţie de urmărire penală şi criminalistică din cadrul PÎCCJ, Valentin Şelaru, şi un alt procuror, precum şi ofiţeri de poliţie judiciară de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.