Ziua Internaţională a Pădurii, marcată la Pădurea dacică Bolintin

1
Profesorii din judeţul Giurgiu au fost instruiţi joi,22 martie, la Ocolului Silvic Bolintin cu privire la importanţa protejării pădurilor dacice de stejari, cu ocazia Zilei Internaţionale a Pădurii.

‘Pădurea de la Bolintin face parte din pădurile dacice de stejari din Codrii Vlăsiei şi a fost declarată sit protejat în cadrul reţelei Natura 2000, de aceea importanţa protejării Pădurii Bolintin a fost promovată astăzi printre cadrele didactice din zonă care vor împărtăşi la rândul lor aceste cunoştinţe elevilor pe care îi îndrumă’, a declarat joi Roxana Manolache, reprezentantă a Asociaţiei pentru Educaţie Permanentă şi Formare Profesională „Francisc I. Rainer”.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui proiect finanţat de UE prin Fondul European de Dezvoltare Regională ce are ca principal scop creşterea gradului de conştientizare a populaţiei cu privire la conservarea biodiversităţii în Aria naturală protejată Pădurea Bolintin.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. banila spune

    cum este protejata cand aici se tae si sa tot taiat stejarul de la un cap la altul firme capusate si via turcia italia numai stejarul sanatos a fost taiat dar nimeni nui opreste

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.