EUR
4,84 RON
(+0.01%)
USD
4,29 RON
(+0.32%)
GBP
5,36 RON
(-0.32%)
CHF
4,54 RON
(-0.02%)
BGN
2,47 RON
(-0.21%)
BYN
1,77 RON
(+0.07%)
CAD
3,16 RON
(+0.23%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,98 RON
(-0.02%)
JPY
0,04 RON
(+0.3%)
CZK
0,18 RON
(-0.12%)
INR
0,06 RON
(-0.84%)

Cele mai toxice ingrediente ale vaccinurilor şi efectele lor secundare

– Au trecut 70 de ani de la al doilea război mondial, dar oamenii de ştiintă de la companii precum IG Farben, BASF, Hoechst, Dow and Bayer, care au conceput camerele de gazare şi au testat vaccinuri periculoase pe evrei nevinovaţi, nu au dispărut pur şi simplu. De fapt, aceştia au ajuns să lucreze pentru companiile farmaceutice din SUA, care coordonează azi industria vaccinurilor, scrie Natural News.

Cel puţin o duzină de aceşti ucigaşi cu sânge rece au fost angajaţi direct la ieşirea din închisoare, după doar 4 până la 7 ani de la procesul de la Nürnberg, unde au fost găsiţi vinovaţi de genocid şi sclavie.

De altfel, în al doilea război mondial, clădirea IG Farben din Frankfurt a fost protejată de bombardamente de la cele mai înalte niveluri de comandă militară. De ce? Deoarece IG Farben a fost „braţul farmaceutic” al celui de-al patrulea Reich al lui Hitler, iar Rockefeller avea un interes financiar în menţinerea şi controlul acestui imperiu farmaceutic, care avea să fie, curând, catapultat pe teritoriul Statelor Unite.

Cercetarea relevă faptul că Hitler a investit, şi el, masiv, în Merck şi în alte companii farmaceutice.

Criminali nazişti condamnaţi au devenit directori în marile companii farmaceutice din SUA

Fritz ter Meer, găsit vinovat de sclavie şi ucidere în masă la Auschwitz, a stat numai 7 ani în închisoare, după care a devenit preşedinte al consiliului la Bayer, în 1956.

Carl Krauch, membru executiv al IG Farben şi coordonator al departamentului de Economie militară pentru Hitler, găsit vinovat de sclavie şi genocid, a ieşit după doar 6 ani în închisoare, apoi a devenit preşedinte al consiliului de BASF în 1952.

Azi vorbim despre aceeaşi industrie a vaccinurilor care i-a protejat şi angajat pe criminalii de război nazişti.

În prezent, Guvernul SUA se bazează numai pe producătorii de vaccinuri pentru a raporta problemele grave din sistemul sanitar, afecţiunile şi decesele. E ca şi cum ai lăsa criminalii să fie proprii judecători în instanţă! Unde sunt organismele de control şi instanţele echilibrate? Vaccinurile au acum agende economice şi politice, iar Food and Drug Administration nu face absolut nici o testare proprie înainte să le elibereze pe piaţă.

Vaccinurile de azi conţin versiunile vii ale bolilor pe care nu doriţi să le aveţi, dar şi organisme modificate genetic, hormoni de la vaci infectate, de la porci, găini şi maimuţe, combinaţii netestate de viruşi (cum ar fi H1N1), aluminiu, mercur, emulgatori şi bacterii hibride de la animale , ţânţari şi oameni.

 • Vaccinul cu virsul viu al rujeolei (Attenuvax), realizat de Merck. Sunt făcute două injecţii – una la 1 an şi alta la 4 ani. Conţine gelatină, sorbitol, clorură sodiu, ser bovin, proteine ​​din ou şi albumină.
 • Vaccinul cu virsul viu al rujeolei şi oreionului,  (MM-Rvax), produs de Merck. Injectat la copii de un an. Conţine gelatină, sorbitol, clorură de sodiu, ser bovin şi albumină umană.
 • Vaccinul împotriva difteriei, tetanosului şi poliomielitei: cinci injecţii făcute copiilor între 2 şi 6 ani, plus boostere „recomandate”, la fiecare 10 ani. Conţine formaldehidă, fenoxietanol si fosfat de aluminiu.
 • DTaP, IPV, HVB şi Hib (difterie, tetanos, poliomielită, hepatita B şi Haemophilus gripal de tip B): administrat la sugari între 2 şi 12 luni, cu rapel un an mai târziu. Conţine hidroxid de aluminiu, formaldehidă şi ser bovin.
 • Gardasil HPV: Vaccinul papilomavirus făcut de Merck. Sunt „recomandate” 3 injecţii intramusculare, făcute  la naştere, apoi la 2 şi 6 luni. Re-administrat copiilor de 9 ani pentru o boală rară cu transmitere sexuală. Conţine polisorbat 80, clorură de sodiu, aluminiu, şi o formă „denaturată” (fragmentată şi slăbită) a virusului.

 

Ingredientele toxice ale unui vaccin şi efectele lor adverse:


• Serul bovin
. Este extras din piele de vacă. Atunci când este injectat, provoacă tulburări ale ţesutului conjunctiv, artrită şi lupus. De asemenea, provoacă dificultăţi de respiraţie, scade tensiunea arterială, produce dureri în piept şi reacţii cutanate.

• Sorbitol: îndulcitor sintetic, care metabolizează foarte lent, agravează sindromul de colon iritabil şi provoacă probleme gastro-intestinale.

• Gelatina: derivat din colagen, din piele şi os de animal. Injectarea cu gelatină prezintă riscul de infecţie de la hormonii sintetici de creştere şi infectarea cu boala vacii nebune.

• Clorura de sodiu: creşte tensiunea arterială şi inhibă creşterea şi contracţia musculară.

• Proteina din ou. Vaccinurile sunt preparate din ouă (cu siguranţă nu organice). Ar putea conţine hormoni de creştere, antibiotice şi salmonella.

• Thimerosal: o subtanţă mercurică neurotoxică ce provoacă autism. Cantitarea de thimerosal într-un vaccin antigripal este de 25 de mcg, iar limita de siguranţă este de 5 micrograme. Copiii care sunt vaccinaţi simultan cu mai multe vaccinuri pot depăşi de 10 ori limita de siguranţă a mercurului la o singură administrare.

• Albumină umană: proteină ​​din sânge. Când este administrată, poate provoca febră, frisoane, urticarie, erupţii cutanate, dureri de cap, greaţă, dificultăţi de respiraţie şi accentuarea ritmului cardiac. De asemenea, poate duce la o pierdere a masei de celule din organism şi poate provoca infecţii cu virusul imunodeficienţei, SIDA, cancer sau hepatita B (de la cei dependenţi de droguri).

• Formaldehidă: o substanţă cu un risc cancerigen ridicat, utilizată pentru îmbălsămarea cadavrelor. Clasat pe locul întâi între componentele cele mai periculoase pentru sănătatea umană, poate provoca leziuni hepatice, probleme gastro-intestinale, probleme de reproducere, detresă respiratorie şi cancer. În plus, formaldehida este cunoscută pentru faptul că nu poate dezactiva virusul pe care vaccinul trebuie să îl distrugă, permiţând astfel unui virus viu să intre în sânge şi să infecteze sistemul.

• Phenoxyethanol: subtanţă chimică extrem de toxică pentru sistemul nervos, rinichi şi ficat. FDA avertizează că „poate provoca blocarea sistemului nervos central, vărsături şi dermatită de contact” dacă este identificat în produsele cosmetice. Vă puteţi imagina ce efecte are atunci când este injectat în sânge.

• Fosfat de aluminiu: creşte foarte mult nivelul de toxicitate al mercurului, accentuând riscul de toleranţă minimă la mercur.

• MSG (glutamat monosodic): atunci când este injectat, devine o neurotoxină, cauzând tulburări ale sistemului nervos central şi leziuni pe creier la copii.

Dacă vă place să fiţi mintiţi, vizitaţi vaccinateyourbaby.org, unde vi se spune că formaldehida este sigură, deoarece este „prezentă în mediul înconjurător şi este un produs secundar al metabolismului, astfel că este deja prezentă în corpul uman”.  Tot aici suntem informaţi că aluminiul este bun pentru organism, fiind frecvent întâlnit în alimente, apă şi chiar laptele matern”.

Atunci, dacă se găseşte în mediu, trebuie să fie bun şi de injectat în vene – atunci de ce să nu folosim şi veninul de şarpe, clor sau plutoniu?

Citește și
15 Comentarii
 1. Andrei spune

  Interesant articol, dar trebuie luat ca literatura si nicidecum ca un tratat stiintific.

  O fi ceva urma de adevar, dar nu trebuie de acum sa devenim paranoia!

 2. Claudia spune

  Si oare de ce nu se explica faptul ca vaccinurile nu au cum sa contina salmonella, boala vacii nebune, etc. pentru ca substantele respective sunt testate inainte de a fi introduse in vaccin. In plus, cantitatile respective sunt minuscule si se gasesc si in hrana noastra de zi cu zi probabil inzecit.

 3. Laura spune

  Daca ati fi apelat si la un medic, macar sa-si arunce ochii peste articol, v-ar fi spus ca Gardasil HPV este un vaccin pentru adolescente si femei tinere (de curand se recomanda si baietilor) si in niciun caz nu se administreaza la nastere! Probabil ca autorul a dat copy-paste de la un vaccin antihepatita.

  Iar folosirea clorurii de sodiu intr-o solutie injectabila este normala, pentru a pastra presiunea osmotica din organism. De ser fiziologic o fi auzit autorul? E vorba de o solutie diluata de sare de bucatarie.

  1. Werner von Braun spune

   Cred că autorul ar fi trebuit vaccinat contra ESB (encefalita spongiformă bovină). Acum e prea târziu.

 4. Mihai spune

  Ar trebui si un articol despre pericolele DHMO.
  http://www.dhmo.org/cancer.html

 5. Catalin spune

  E si vrajeala in articol; clorura de sodiu – adica sarea de bucatarie, cu care se face serul fizologic, e substanta periculoasa!! Sorbitol, gelatina, oua si glutamat monosodic – mancam zilnic, sunt aditivi alimentari. |Restul chimicalelor pot fi mai periculoase, depinde de cantitatea introdusa. Asa ca e ceva adevar in articol, dar si multa paranoia.

 6. Maria spune

  Am facut toate vaccinurile copilariei si nu am patit nimic, nu am fost internata niciodata si am varsta de 61 ani. Eu cred ca sunt bune vaccinurile ca totusi eu am fost imuna la multe boli si la gripa, pentru ca si acum ma vaccinez.

  1. Anna spune

   Cate vaccinuri ati făcut? Știți cate se fac acum?

  2. John Smith spune

   @Maria Dvs ati facut vaccinuri de la Cantacuzino (care avea interes ca omul sa devina sanatos), nu de la companii pe actiuni care cauta sa-si maximizeze profitul si care nu-s conduse de medici, ci de oameni de afaceri/ salesmen. Eu nu am facut decat vaccinurile obligatorii pt copii din perioada comunista si n-am nici o problema cu raceala sau alte boli (am spre 40 de ani). Deci nu e nevoie de vaccin anti-raceala, gripa, etc…. Poate cele impotriva malariei sau altor boli de prin tarile exotice or fi in continuare bine de facut…

 7. dinu corina spune

  intrati si pe siteuri-le din afara, unul din ele fiind http://www.vaxxed.com, unde gasiti povestile/video a mii de oameni care au avut de suferit de pe urma vaccinului. Cea mai mare compensare post vaccinala a fost de 61 milioane de dolari….nu ca ar mai conta daca ramai paralizat sau daca copilul tau ajunge o leguma. Cine doreste sa se vaccineze sa o faca, fiecare poate decide pentru el, insa obligativitatea este ceva ce nu ar trebui sa existe sub nici o forma. Vaccinurile nu sunt gratiute, le plateste statul din banii dvstra pe care vi i incaseaza in taxe, castig avand companiile farmaceutice. Chiar daca sunteti pro sau contra vaccinare, orice om intreb la minte nu trebuie sa fie de acord cu obligativitatea. Ce urmeaza? Obligativitatea donarii de organe? Obligativitatea de a nu face copii pentru ca suntem prea multi?

 8. Mia spune

  Si eu am fost vaccinata in copilarie, dar de vaccinurile produse la Institutul Cantacuzino, nu cu vaccinuri cumparate la 20 de bani/bucata din Danemarca + ca se confirma ca sunt nanoparticule in vaccinuri + ca am cautat ingredientele alea pe google si pana si specialistii spun ca s-ar putea sa fie periculoase si s-au facut studii si experimente si vaccinurile acelea nu sunt sigure, pana si companiile farmaceutice spun ca nu sunt sigure + cativa oameni au murit din cauza vaccinului si la noi se voteaza legea vaccinarii obligatori (poate asa se trezesc romani sa vada ca politicieni ne cred vite si pot face ce vor cu noi) in timp ce in SUA se platesc anual milioane sau miliarde de dolari despagubiri pentru reactiile adverse sau chiar deces din cauza vaccinurilor, plus ca legea aia vizeaza si populatia adulta daca cumva o sa avem epidemi, eu nu am facut in viata mea vaccin anti-gripal si am avut gripa doar o data si aia din prostie ca nu mi-am luat geaca pe mine cand am fost 1 minut afara la -20 de grade.

 9. Dan spune

  Fiecare component din orice produs farmaceutic este testat si măsurat cu strictețe, iar prezența lor în produs este susținută de f multe studii științifice. Agențiile de monitorizare ca EMEA sau FDA au un număr impresionant de experți si nu permit nicio abatere sau nici macar o singura administrare a vreo unei substanțe in oricare om fara controlul lor stric. Pentru ca un produs sa iasa pe piata dureaza in medie 10-15 ani de studii/testări.

  1. Anatol P spune

   da, testari pe oameni. Ai ghicit. Sunt multi prosti care sunt buni de cobai.

 10. Anatol P spune

  Articolul este excelent de bine argumentat si actual.

  Suntem prea multi si prostii trebuie eliminati de pe pamant.

  Pe cale naturala ei sa aleaga sa se sterilizeze cu Gardasil Vaccin criminal,
  sa faca toate bolile si sa moara in final.

  Va dati seama cate boli se acumuleaza de la vaccinuri si cate probleme de sanatate o sa aiba viitoarele generatii. Vai si amar de parintii prosti care isi nenorocesc copiii

 11. Anatol P spune

  Avem o generatie intreaga de copii cu AUTISM, Paralizie, Surditate, Otita, epilepsie, ALERGII Multiple etc pentru ca oamenii sunt prosti, iar ,,intelectualii,, sunt mai prosti decat tiganii care refuza sa se vaccineze de secole si au cea mai ridicata fertilitate din Europa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata