CNA: Licenţa audiovizuală a OTV, redusă pentru a doua oară

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au înjumătăţit marţi,10 aprilie,pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, licenţa audiovizuală a postului OTV pentru încălcarea multiplă a normelor din audiovizual.

Potrivit CNA, OTV va putea transmite până pe 4 iulie 2012, iar decizia va fi difuzată joi de OTV, prin publicarea textului sancţiunii pe ecran.

CNA a decis, pe 27 martie, înjumătăţirea perioadei pentru care OTV avea acordată licenţa audiovizuală pentru încălcarea Legii Audiovizuale, prin difuzarea în perioada 16 – 24 martie a publicităţii politice în favoarea Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD).

Licenţa audiovizuală era acordată până la 1 aprilie 2013, iar OTV putea emite în urma deciziei CNA din 27 martie până la 28 septembrie 2012, luând în calcul numărul de zile al fiecărei luni.

Radiodifuzorul a fost sancţionat în ultimul an pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale privind publicitatea politică cu întreruperea programului de două ori timp de 10 minute şi o dată cu trei ore. De la obţinerea licenţei în 2005, OTV a primit nouă sancţiuni de întrerupere cu 10 minute a programului şi de şapte ori cu câte trei ore.

Loading...
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.