EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,30 RON
(0%)
GBP
5,37 RON
(0%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(0%)
BYN
1,76 RON
(0%)
CAD
3,17 RON
(+0.2%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,99 RON
(0%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,18 RON
(-0%)
INR
0,06 RON
(0%)

Ofertă de muncă full time: Redactori web Financiarul.ro

Pe cine invităm în echipa noastră:

–    pe cei care CRED ca jurnalismul poate fi făcut cu BUN SIMŢ şi responsabilitate socială;

–    pe cei care SUNT bine ancoraţi în realităţile economice şi sociale de la nivel naţional şi nu numai;

–    pe cei care ŞTIU să selecteze informaţiile utile, care diseminează idei constructive, creatoare şi care îndeamnă la acţiune, şi nu la o permanentă stare de lamentare;

–    pe cei care AU TALENTUL şi puterea de a transmite, prin scris, o atitudine pozitivă şi încrezătoare.

Responsabilităţi:

– Redactează ştiri despre evenimentele economice şi sociale relevante de la nivel naţional şi internaţional;

– Selectează, traduce şi prelucrează informaţii din surse externe, de interes pentru publicul ţintă al site-ului;

– Întreţine şi actualizează în permanenţă conţinutul site-ului cu materiale noi (texte, imagini, galerii foto, videoclipuri);

– Se preocupă în a găsi modalităţi de creştere a traficului pe site.

Cerinţe:

– studii universitare;

– cursuri specifice jurnalismului şi/sau stagii de lucru la alte publicaţii online;

– cunoaştere, la nivel avansat, a limbii engleze;

– cunoaşterea limbajului specific mediului economic;

– experienţă de minim 1 an în redactarea şi postarea de conţinut în publicaţii online.

Avantaje:

–    Job-ul poate implica şi lucrul de acasă, nu necesită prezenţă la birou.

–    Salariu motivant pentru strădanii pe măsură!

Dacă această ofertă de muncă se potriveşte cu pregătirea şi profilul personalităţii voastre, trimiteţi un email pe adresa redactie@financiarul.ro, în care să includeţi:

 • Linkuri spre ştiri, articole sau alte materiale scrise de voi care au legătură cu domeniul economic şi social;
 • Un CV.
  Vă mulţumim!
Citește și
5 Comentarii
 1. Titu Maiorescu spune

  Daca ziaristii romani n-ar minti atat, ar mai spune din cand in cand adevarul, alta ar fi situatia presei din Ro. Iata 3 exemple de minciuni: 1. Somajul in Ro e de 7 %, cand de fapt e de peste 50 % ( 4,2 milioane salariati din 10 milioane cetateni cu varsta intre 18-64 ani). 2. Romania e in sud-estul Europei, cand se afla in centrul Europei, chiar la mijlocul distantei intre Paris siMoscova, impreuna cu Cehia, polonia, ungaria, moldova, Ucraina etc. 3. ‘Scopul scuza mijloacele’ (fals); ‘Scopul NOBIL scuza mijloacele’ (ceea ce e cu totul altceva.Poate ca noii angajati de la Financiarul vor evita aceste situatii penibile.

 2. Iosif Kramar spune

  Nu peste tot este valabila teoria dvs. Intamplator insa legat de someri asa este, dar de unde sa iei sursa corecta? Cine in Romania ti-o da?
  Poate insa cineva va incerca sa faca acele rapoarte la zi. Si mai sper ca cineva se va gandi si la someri. Intr-o Romanie unde despre someri se vorbeste ca despre ultima categorie de oameni.

 3. emil spune

  Sursa exista ! numarul de someri este reprezentat de diferenta dintre populatia intre 18 si 65 ani care apare in recensamantul populatiei coroborat cu evidentele SPLC evidenta persoanelor si cea care rezulta din evidentele platitorilor de CAS diminuata cu numarul pensionarilor cu gradul 1 de invaliditate si handicap total. Restul populatiei poate fi considerat pe buna dreptate in somaj, pentru ca avand atat dreptul cat si posibilitatea de a lucra,nu le sunt asigurate de GUVERNANTA conditiile necesare exercitarii acestui drept.

 4. claudia spune

  as vrea sa revin in romania.sunt de peste 5 ani in austria si am obosit fizic si psihic.somaj,guvernanta,demagogie…cuvinte pe care ziaristii de azi au invatat sa le cosmetizeze,sa nu creeze panica decit daca la cererea taberei din care sunt platiti.sa nu folosim cuvinte obscene,atitudine pozitiva…prefer sa mor in picioare decit sa traiesc in genunchi,as vrea sa pot purta o discutie pertinenta,fluenta cu un absolvent in jurnalistica post decembrist,care are un cv bombastic ca cel al non-valorilor din staful actual de conducere a ceea ce-a mai ramas din tara numita romania..avem surse,inca…dar resurse…multa bafta…

 5. costica spune

  nu stiu de unde a aparut discutia despre someri dar trebuie lamurita ;exista o metodologie specifica in a calcula numarul de someri si se aplica pe tot globul nu numai la romani ;fiind stiut acest lucru trebuie sa mai stim si ca matematic nu va fi egal numarul oficial de someri cu numarul real al celor ce nu au un loc de munca stabil (sau deloc )

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata