EUR
4,83 RON
(+0.41%)
USD
4,38 RON
(-0.83%)
GBP
5,42 RON
(-0.22%)
CHF
4,57 RON
(-0.23%)
BGN
2,47 RON
(+0.03%)
BYN
1,69 RON
(-0.2%)
CAD
3,09 RON
(+0.2%)
RSD
0,04 RON
(+0.23%)
AUD
2,69 RON
(-0.54%)
JPY
0,04 RON
(-0.86%)
CZK
0,18 RON
(-0.08%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

 

Sever Voinescu: Emil Boc este în continuare preşedintele PDL

Emil Boc este în continuare preşedintele PDL, a anunţat, vineri, 27 aprilie 2012, purtătorul de cuvânt al partidului, Sever Voinescu, acesta catalogând informaţia că liderul democrat-liberal şi-ar fi dat demisia de la conducerea formaţiunii drept „zvonistică manipulatorie”.

„Nici vorbă de aşa ceva. Am văzut ce zvonistică manipulatorie a fost înainte de moţiune. Mă aştept să fie de acum încă şi mai mare, pentru că se schimbă, nu-i aşa, compoziţia Guvernului. Nu, nici vorbă. Preşedintele Emil Boc este în continuare preşedintele partidului”, a declarat Sever Voinescu, la sediul central al PDL, unde se desfăşoară o reuniune informală la care participă mai mulţi lideri democrat-liberali.

Voinescu a precizat că la sediul partidului are loc o reuniune informală în care se discută teme legate de actualitatea politică.

„Am văzut şi noi la televizor. Noi stăm la televizor şi vedem cum curg ştiri despre ce facem noi acolo care nu au nicio legătură cu ce facem noi acolo. Ar fi bine să nu mai daţi zvonuri pe post de informaţii. Sunt câţiva lideri ai PDL, nu e o discuţie formală, nu e o şedinţă. Nici vorbă de demisii. Se discută evident în legătură cu situaţia politică creată”, a mai spus Voinescu.

El nu a dorit să menţioneze punctual, însă, agenda discuţiilor care s-au purtat şi se poartă la reuniunea democrat-liberală.

Despre o posibilă venire a lui Mihai-Răzvan Ungureanu în PDL, Sever Voinescu a spus că „nu a existat şi nu există această discuţie”.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi din punctul de vedere al PDL este şi va trebui să reprezinte o extraordinară oportunitate pe care nu o putem rata de modernizare şi de relansare într-un proiect politic valid”, a declarat purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor.

Sever Voinescu a mai arătat că nu este cazul să se ia în calcul organizarea de alegeri anticipate, idee avansată de liderul UDMR Kelemen Hunor.

„Lucrurile sunt foarte simple. Am văzut că Victor Ponta vrea să fie prim-ministru. Dacă Victor Ponta va fi nominalizat prim-ministru sunt convins că nu vine să stea două luni, ci vine să stea până la finalul acestui mandat. Şi dacă domnia sa va avea majoritate, mergem înainte cu o majoritate în jurul lui Victor Ponta”, a mai declarat acesta.

Voinescu a spus că el personal nu-l va vota niciodată pe Victor Ponta ca premier şi crede că nici colegii săi de partid.

Purtătorul de cuvânt al PDL a infirmat şi faptul că în cadrul reuniunii de la Modrogan ar fi avut loc o discuţie despre candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata