Codruţ Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, dat în urmărire naţională

Inspectoratul General al Poliţiei Române a dispus darea în urmărire naţională a lui Codruţ-Alexandru Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

„La data de 25 mai, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Direcţia de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri a dispus darea în urmărire naţională a lui Marta Codruţ-Alexandru, de 38 de ani, persoană dispărută. Poliţia a fost sesizată vineri de dispariţia în împrejurări suspecte a lui Marta Codruţ-Alexandru de către soţia acestuia, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut în 21 mai”, se arată într-un comunicat al IGPR remis marţi.

Citeste si:  Moldova, in pragul asfixiei economice

IGPR precizează că, la data dispariţiei, Marta era îmbrăcat în sacou de culoare albastru închis, la coate având întărituri din alt material, cămaşă de culoare deschisă (roz-lila), jeanşi de culoare albastru deschis, pantofi albastru închis din piele întoarsă şi că purta ochelari de vedere.

Semnalmentele lui Codruţ-Alexandru Marta sunt: înălţime 1,80-1,84 m, constituţie solidă, ten deschis, ochi albaştri, nas proeminent, bărbia rotundă.

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar şi omul de afaceri Elan Schwartzenberg au fost audiaţi luni de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în legătură cu dispariţia lui Codruţ-Alexandru Marta, fost şef de cabinet al lui Blejnar.

Citeste si:  IGPR: Condiţiile meteorologice nefavorabile îngreunează circulaţia rutieră

Procurorii au început audierea persoanelor care îl cunosc pe Codruţ Marta, printre aceştia fiind Sorin Blejnar şi Elan Schwartzenberg.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata