Box: Froch nu crede că Lucian Bute mai vrea un meci revanşă

Britanicul Carl Froch, noul campion IBF al supermijlociilor, este dispus să-i acorde revanşa boxerului Lucian Bute, dar nu crede că românul mai vrea să urce în ring cu el.

Froch se află încă în al 9-lea cer, după victoria din 26 mai, când a câştigat prin KO tehnic în repriza a 5-a lupta cu Lucian Bute, campionul neînvins până atunci. ”A fost una dintre cele mai măreţe nopţi din istoria boxului britanic. Acum mă voi odihni şi răcori, înainte de prima apărare a titlului”.

Britanicul este dispus să-i acorde revanşa lui Lucian Bute, dar nu crede că românul mai vrea să-l înfrunte. ”Încă doresc să-i dau lui Bute revanşa, dacă o vrea. A fost un gentleman, toată echipa lui are clasă. Nu au existat exagerări înainte de meci, doar respect mutual între doi mari sportivi. Aşa cum ar trebui să fie. Cred că a fost o mare publicitate pentru sport. Personal nu cred că Bute vrea revanşa. Ca luptător, am văzut în ochii lui după repriza a 3-a că ceva s-a stins în el. Ceva ce numai un luptător poate vedea”.

Eddie Hearn, promotorul lui Froch, vroia ca britanicul să aibă un meci mai uşor la prima apărare a titlului, dar britanicul negociază deja un meci cu danezul Mikkel Kessler, care este de acord să vină la Nottingham. ”Nu a vrut să audă de aşa ceva. Este un războinic şi vrea numai meciuri de top”.

Kessler şi Andre Ward sunt singurii care au reuşit să-l învingă pe Froch până acum.

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.