Cinci lucruri mai puţin cunoscute din viaţa lui Charlize Theron

Filmul „Snow White and the Huntsman”, cu Kristen Stewart în rolul lui Albă ca Zăpada şi cu Charlize Theron în rolul reginei Ravenna se lansează vineri în SUA, ocazie cu care site-ul starpulse.com publică o serie de cinci lucruri mai puţin cunoscute despre viaţa lui Charlize Theron.

Un prim „secret” din viaţa celebrei actriţe este că aceasta nu şi-a propus de la început să se dedice filmului. Ea a încercat o carieră de dansatoare, însă după câţiva ani de suferinţe, din cauza unor accidentări repetate la genunchi, Charlize s-a gândit să bată la porţile cinematografiei.

Frumoasa actriţă are şi un secret întunecat. Pe când avea doar 15 ani, mama sa i-a împuşcat tatăl care, băut fiind, s-a repezit la ea să o lovească. Mama lui Charlize nu a fost acuzată de crimă, considerându-se că a acţionat în legitimă apărare. După acest episod tragic din viaţa ei, Theron, ajunsă între timp o actriţă celebră, le spunea jurnaliştilor că tatăl său a murit într-un accident de maşină.

Debutul ei cinematografic nu este creditat, ea primind un rol în care nu a rostit nicio replică în filmul horror din 1995 „Children of the Corn III: Urban Harvest”. În doar opt ani, Charlize a ajuns să câştige un prmeiu Oscar pentru cea mai bună interpretare feminină cu filmul „Monster” (2003).

De asemenea, Charlize Theron este una dintre puţinele actriţe care a câştigat un Oscar după ce a pozat goală pentru revista Playboy. Pe această listă mai figurează şi Kim Basinger care a câştigat Oscarul pentru „LA. Confidential”.

Charlize şi-a întâlnit primul manager, John Crosby, în timp ce era în faţa ghişeului unei bănci şi se certa cu funcţionarul de acolo care nu vroia să-i accepte un cec. În timp ce ţipa şi gesticula în faţa funcţionarului, John Crosby a abordat-o şi i-a lăsat cartea sa de vizită. Restul este istorie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.