Ministrul Culturii va da ANI în judecată pentru daune de imagine dacă va câştiga procesul

0

Ministrul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, Mircea Diaconu, a declarat, vineri, 1 iunie, la Râşnov, că dacă va câştiga procesul cu ANI, va da instituţia în judecată pentru daune de imagine.

”În orice caz îi dau în judecată”, a spus Diaconu.

Referindu-se la neprezentarea sa la Parchetul General în 31 mai, Mircea Diaconu a declarat că era la medic şi nu ştia exact ora la care trebuia să se prezinte la Parchet.

”Trebuia să mă duc joi, nu mai ştiam exact ora. M-a sunat medicul stomatolog şi mi-a spus să merg repede, repede la cabinet.Când am coborât de pe scaunul lui am întrebat la Parchet care este ora la care trebuie să mă prezint, iar ei mi-au spus că a trecut de mult. ‘Păi a trecut o jumătate de oră de când trebuia să ajungeţi’. ‘Oricum mai durează cam o oră până vin, pentru că eu sunt în Pipera’, şi mi-au zis să nu mă găbesc, că nu este cazul. ‘Faceţi-vă treaba şi ne vedem pe 10-11 iunie’. Asta a fost tot”, a explicat ministrul Culturii.

Mircea Diaconu a vizitat, vineri, Cetatea Râşnov, unde s-a inaugurat Turnul Batory şi Grădina Cetăţii, restaurate în ultimii doi ani, Cetatea din Feldioara, care va intra într-un proces de restaurare, Biserica Evanghelică din Feldioara, Zidul Vechi al Braşovului şi Piaţa Unirii din Braşov, care a fost reabilitată de primărie în toamna anului trecut.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.