EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.32%)
CHF
4,17 RON
(+0.15%)
AUD
3,00 RON
(-0.17%)
CAD
3,17 RON
(+0.06%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.05%)
BRL
1,13 RON
(-0.24%)
CNY
0,62 RON
(+0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.15%)

Antonescu vrea alegeri în octombrie

0

– România are nevoie cât mai repede de alegeri, de verdictul alegătorilor, de un Parlament care să fie expresia de necontestat a voinţei alegătorilor, probabil cu o majoritate solidă, a declarat, vineri, la Iaşi, 01 iunie 2012, preşedintele PNL Crin Antonescu.

Copreşedintele Uniunii Social Liberale a precizat că Partidul Naţional Liberal susţine ideea partenerilor de coaliţie privind devansarea desfăşurării alegerilor parlamentare.

„E o propunere înţeleaptă. E o propunere bună, o susţin. Am mai spus: cu cât mai repede, cu atât mai bine. PNL susţine această intenţie”, a spus Crin Antonescu.

Potrivit liderului PNL, premierul Victor Ponta a exprimat o voinţă politică şi a făcut o propunere politică în ceea ce priveşte organizarea alegerilor în luna octombrie.

„În politică trebuie să ştii ce vrei să faci, după aceea să vezi dacă e constituţional sau nu. Dacă nu e constituţional, nu faci, dacă găseşti posibilităţi constituţionale, o faci. Deocamdată e vorba de un acord pe care Victor Ponta l-a propus la solicitarea şi la propunerea şi altor partide. Noi, liberalii, susţinem organizarea de alegeri în luna octombrie„, a mai spus Antonescu.

Copreşedintele USL Crin Antonescu s-a aflat vineri în judeţul Iaşi unde a participat la o dezbatere pe probleme de educaţie organizată de cei doi candidaţi ai Uniunii la localele din iunie, primarul PSD Gheorghe Nichita, care aspiră la un nou mandat, respectiv, deputatul PNL Cristian Adomniţei, care vrea şefia Consiliului Judeţean Iaşi.

La evenimentul care s-a desfăşurat în Aula Bibliotecii Central Universitare au fost prezente 150 de personalităţi ale Iaşiului, invitaţii la eveniment fiind rectorii mai multor universităţi de stat şi particulare din ţară.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.