Beyonce revine pe marele ecran, fiind vocea unui personaj de desene animate

0

Beyonce a făcut o pauză pentru a se ocupa de fiica ei de câteva luni, dar s-a întors recent în plină formă. După revenirea pe scenă, se îndreaptă şi spre cinema, fiind vocea unui personaj de desene animate, relatează news-de-stars.com.

După ce a slăbit 27 de kg printr-un regim pe care nu-l recomandă nimănui, Beyonce a revenit pe scena muzicală şi abordează acum un nou domeniu: va fi o voce într-un film de desene animate.

Potrivit site-ului Deadline, tânăra mămică îşi va împrumuta vocea puternică unui personaj din pelicula ‘Epic’, care va fi lansată în 3D. Va fi într-o companie selectă, pe afiş figurând vedete precum Colin Farrell, Josh Hutcherson (‘Hunger Games’), Amanda Seyfried, Johnny Knoxville (‘Jackass’), Steven Tyler (din grupul Aerosmith) şi rapperul Pitbull. Filmul de animaţie este realizat de regizorul ‘Ice Age’, lucru care promite momente frumoase în sălile de cinema.

‘Epic’ urmează să fie proiectat în Statele Unite pe 24 mai 2013. Filmul spune povestea unei adolescente transportate într-o lume secretă, unde binele şi răul se luptă pe viaţă şi pe moarte. În afară de vocea din desenul animat, Beyonce ar fi preferată de Clint Eastwood pentru rolul principal din următorul său film.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.