Fotbal: Vreau să readucem echipa în Europa, susţine noul preşedinte-manager general al FC Ceahlăul, Gheorghe Chivorchian

Piatra Neamţ este un oraş european şi trebuie să aibă o echipă de fotbal pe măsură, a declarat, luni, 4 iunie, Gheorghe Chivorchian, în conferinţa de presă în care a fost anunţat preşedinte-manager general al echipei FC Ceahlăul.

Chivorchian a adăugat că obiectivul echipei pentru viitorul apropiat este calificarea într-o cupă europeană. Pentru a ajunge la acest obiectiv, noul preşedinte-manager general a declarat că nu exclude transferarea a doi jucători de la fosta sa echipă, Politehnica Timişoara.

‘Am lipsit mult timp de aici dar când am mai trecut am văzut transformările municipiului Piatra Neamţ într-un oraş european. Şi echipa de fotbal trebuie să fie şi să răspundă pe măsură. Ne propunem ca, în viitorul nu prea îndepărtat, Piatra Neamţ să reapară în Europa şi să vorbim de o echipă europeană. Există un nucleu de jucători foarte buni şi vom completa lotul de jucători dacă va cere antrenorul acest lucru. Este posibil să vină şi 1-2 jucători de la Timişoara’, a declarat Gheorghe Chivorchian.

Fostul preşedinte al Timişoarei a ţinut să mulţumească şi celor cu care a colaborat.

‘Cu sprijinul forţelor locale şi a sponsorilor, Timişoara a ajuns să se lupte pentru titlu. Mulţumesc Timişoarei şi domnului Marian Iancu pentru că mi-a oferit şansa să îmi dovedesc calităţile manageriale’, a adăugat Gheorghe Chivorchian.

Preşedintele de onoare al FC Ceahlăul, Gheorghe Ştefan, a anunţat, în conferinţă, noua organigramă de conducere a clubului.

‘Astăzi (luni – n.r.), în şedinţa Consiliului de Administraţie, s-a stabilit crearea Comitetului Director al clubului, format din trei persoane: Gheorghe Chivorchian – preşedinte-manager general, Vicenţiu Iorgulescu – preşedinte executiv şi Ioan Mironaş – director executiv. Viorel Măstăcăneanu rămâne preşedintele Consiliului de Administraţie. Am încredere în conducerea clubului că poate face performanţă mai mare decât până acum’, a declarat Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare al FC Ceahlăul Piatra Neamţ.

Gheorghe Chivorchian a fost, până la finalul acestui sezon, preşedintele echipei Politehnica Timişoara, care a terminat pe prima poziţie în liga a doua – Seria a II-a, dar nu a primit licenţa pentru liga întâi.

De numele lui Gheorghe Chivorchian se leagă prima promovare a echipei FC Ceahlăul Piatra Neamţ în liga întâi, în urmă cu 20 de ani, în 1992.

FC Ceahlăul Piatra Neamţ a terminat, sezonul trecut, pe poziţia a 11-a în liga întâi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.