EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

Ministrul Dezvoltării Regionale: Enescu va fi întotdeauna mai puternic decît o „frunză”

0

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, sâmbătă, 2 iunie, la Târgu-Cărbuneşti, că România are valori de patrimoniu care nu trebuie reinventate, cum ar fi Constantin Brâncuşi şi George Enescu, care sunt mult mai expresivi decît brandul promovat de fostul ministru Elena Udrea.

„Indiferent dacă-mi doresc sau nu „frunza”, există un buget care a fost alocat pentru promovarea României, există un buget în derulare şi evident că problematica de brand mă preocupă, dar eu cred că dincolo de ceea ce înseamnă o imagine, o frunză sau altceva, cel mai important lucru este să avem o legătură între ceea ce promovăm şi realitate, pentru că oamenii vin cu o speranţă în momentul în care promovezi ceva şi când văd că realitatea arată altfel, a doua oară nu mai vin.

Sunt valori de patrimoniu care nu cred că trebuie reinventate, cum ar fi Brâncuşi sau Enescu, sunt valori naţionale care sub o formă sau alta trebuie utilizate nu neapărat din persepectivă de marketing, ci din persepectivă de identitate şi de imagine. Enescu va fi întotdeauna mai puternic decât o „frunză””, a declarat, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Eduard Hellvig a mai adăugat că este o onoare faptul că Prinţul Charles promovează România.
„România nu trebuie neapărat promovată cu Prinţul Charles, România trebuie promovată cu tot ceea ce are ea şi aici este o onoare şi o deosebită plăcere a noastră că avem un asemenea partener care promovează România, dar eu cred că România are lucruri importante de promovat, nu trebuie să reinventăm lucrurile, aici sunt lucruri esenţiale, care pot fi promovate şi doar trebuie să fim coerenţi”, a precizat, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti, ministrul Eduard Hellvig.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a fost prezent, sâmbătă, în localităţile gorjene Polovragi, Târgu-Cârbuneşti şi Bîlteni, pentru a-i susţine pe candidaţii PNL la alegerile locale.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.