Neamţ: Liderii APEL îl acuză pe prefect de incompatibilitate

Prefectul de Neamţ Dan Vasile Constantin este acuzat de liderii alianţei electorale APEL (PDL-UNPR-PNŢCD) că este incompatibil în această funcţie deoarece este şi candidat al USL pentru funcţia de consilier judeţean.

Culiţă Tărâţă, candidatul APEL la preşedinţia CJ Neamţ, a declarat că va depune o sesizare în acest sens, pentru demiterea din funcţie a prefectului.

De partea cealaltă, prefectul Dan Vasile Constantin, abia numit pe funcţie săptămâna trecută, a declarat, că nu este incompatibil.

‘Dacă domnii de la APEL spun că sunt incompatibil este treaba dumnealor, pot declara orice, dar îi rog să se uite în lege. Dar dacă cei care m-au numit pe funcţie au considerat totul legal, cred că nu mai este nimic de comentat. Vreau doar să mai adaug că, pentru procesul electoral, am delegat-o pe doamna subprefect Daniela Soroceanu’, a explicat Dan Vasile Constantin.

El candidează, la poziţia a şasea a listei USL, pentru funcţia de consilier judeţean. Dan Vasile Constantin a deţinut funcţia de preşedinte al CJ Neamţ în perioada 2004-2006, când a pierdut mandatul ca urmare a stării de incompatibilitate cu funcţia de administrator al unei firme.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.