Premierul Ponta: Nu scoatem camerele de luat vederi de la bacalaureat nici acum, nici în viitor

0

Premierul Victor Ponta i-a cerut, miercuri, 6 iunie, în şedinţă, ministrului interimar al Educaţiei, Liviu Pop, să păstreze camerele de supraveghere în sălile de examen, la bacalaureat, anul acesta, dar şi în viitor.

„Lăsaţi camerele de luat vedere acolo unde sunt, nu le scoatem şi nu le scoatem nici în viitor”, i-a spus Ponta lui Pop, în şedinţa de Guvern.

De asemenea, premierul i-a cerut ministrului să explice că la sesiunea specială de bacalaureat organizată pentru sportivi nu a fost vorba de olimpici la ştiinţe. „Domnule ministru Pop, vă rog să vedem ce s-a întâmplat la bac.

Vedeţi, denumirea bac-ul olimpicilor cred că ne-a derutat pe toţi, că lumea se gândea la cei care merg la olimpiade de matematică, de fizică şi de fapt era vorba de sportivi, dintre care bănuiesc că mulţi nu vor fi la Olimpiada de la Londra. Aşa încât trebuie să începeţi în a explica oamenilor despre ce olimpici era vorba – nu de olimpici aşa cum îi ştim toţi de la olimpiadele internaţionale pe diverse domenii, ci era vorba de sport”, a mai spus Ponta.

Totodată, şeful Guvernului şi-a exprimat sprijinul total pentru programul propus de Pop pentru prevenirea violenţei în şcoli. „Programul pe care l-aţi propus îl voi susţine în totalitate, de a avea monitorizarea tuturor şcolilor din România, pentru că violenţa în şcoli este primul adversar pe care trebuie să-l combatem”, a afirmat Ponta.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.