Bucureştiul, inclus pe lista destinaţiilor companiei aeriene Flydubai

Compania aeriană low-cost flydubai din Emiratele Arabe Unite a anunţat miercuri, 6 iunie, că intenţionează să îşi extindă reţeaua din Europa Centrală şi de Est prin lansarea de zboruri spre Bucureşti şi Skopje, informează arabianbusiness.com.

Compania a precizat că începând cu ziua de luni 1 octombrie 2012 va oferi trei zboruri pe săptămână (luni, miercuri şi duminică) spre Bucureşti, urmând ca începând cu ziua de joi 18 octombrie 2012 să lanseze şi doi zboruri spre săptămână spre Skopje.

Zborurile spre Bucureşti sunt programate să plece de la Dubai Terminal 2 la ora 09.15 şi să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă la ora locală 13.30. Cursele retur vor pleca la ora 14.15 şi vor ajunge la Dubai la ora locală 20.00.

Începând din data de 28 octombrie 2012, flydubai are de gând să crească frecvenţa curselor cu destinaţia Bucureşti, prin introducerea celui de al patrulea zbor în ziua de joi.

‘Ultimele două rute ilustrează angajamentul flydubai de a-şi extinde acoperirea din Orientul Mijlociu spre noi destinaţii. Acest lucru oferă clienţilor noştri mai multe alegeri, crescând opţiunile pentru călătoriile internaţionale. În plus, baza noastră din Dubai oferă expatriaţilor români şi macedoneni din întreaga lume legături cu ţara de origine’, a declarat directorul general al flydubai, Ghaith Al Ghaith.

Datele Eurostat mai arată că Aeroportul Otopeni din Bucureşti ocupă locul 58 în Uniunea Europeană în funcţie de numărul de pasageri deserviţi în 2010. 4,917 milioane de pasageri au folosit în 2010 Aeroportul Otopeni, o creştere de 9,7% faţă de 2009.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.