Hillary Clinton consideră că Al Qaida este în continuare o ameninţare

0

Al Qaida reprezintă în continuare o ameninţare şi este mai răspândită din punct de vedere geografic, a declarat joi secretarul de stat american Hillary Clinton în deschiderea unei conferinţe internaţionale privind securitatea la Istanbul, relatează canalul internaţional de televiziune France 24.

”Nucleul Al Qaida care a întreprins atacurile din 11 septembrie 2001 este probabil pe cale de a fi învins, dar ameninţarea s-a extins, devenind mai răspândită din punct de vedere geografic”, a declarat dna Clinton la această reuniune la care sunt reprezentate circa treizeci de ţări.

”Ne menţinem în continuare dreptul de a utiliza forţa împotriva grupărilor precum Al Qaida care ne-au atacat şi continuă să ne ameninţe cu atacuri iminente”, a afirmat şefa diplomaţiei americane.

”Procedând astfel, a subliniat dna Clinton, vom respecta toate legile avute la dispoziţie, inclusiv legile privind războiul, şi vom desfăşura mijloace excepţionale pentru a garanta precizia /loviturilor/ şi a preveni pierderile în rândul oamenilor nevinovaţi”.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.