Vasile Blaga: Avertizăm Guvernul USL că este responsabil pentru organizarea corectă a alegerilor

Senatorul Vasile Blaga, şeful campaniei naţionale a PDL pentru alegerile locale, a declarat, joi, că Guvernul este răspunzător pentru organizarea corectă a alegerilor locale şi i-a cerut ministrului Justiţiei, Titus Corlăţean, să pună imediat la dispoziţia autorităţilor elemente care să-i confirme declaraţiile potrivit cărora opoziţia pregăteşte fraudarea alegerilor.

„Avertizăm Guvernul USL că este răspunzător pentru organizarea corectă a alegerilor. Atragem atenţia ministrului Titus Corlăţean că este nepermis să acuze opoziţia de fraudarea alegerilor, iar dacă are elemente că alegerile sunt în pericol de a fi fraudate să sesizeze imediat instituţiile statului şi în primul rând pe colegul său, ministrul Administraţiei şi Internelor”, a declarat şeful campaniei PDL pentru alegerile locale, într-o conferinţă de presă.

Referindu-se la campania pentru alegerile locale,Vasile Blaga a declarat că „românii au avut în faţă în ultimele săptămâni două feluri de campanie, două atitudini faţă de alegători şi colectivităţi”.

„USL a dus o campanie bazată pe ameninţări, minciuni, defăimare şi promisiuni fără noimă. PDL a rămas singurul partid care apără şi cunoaşte viaţa colectivităţilor locale. USL se bate pentru a-şi anexa colectivităţile locale. PDL se bate pentru a dezvolta colectivităţile locale.

(…) Împotriva acestei guvernări care-i costă pe români în loc să-i ajute există o singură speranţă: PDL. Comunităţile locale ale României sunt acum sub asediul USL care le ameninţă cu izolarea.(…) Guvernul USL a avut un singur mesaj pentru comunităţile locale: să le luăm banii. Guvernul Ponta a emis încă din prima zi de guvernare o Ordonanţă de urgenţă care a luat fără milă banii comunităţilor locale”, a mai declarat şeful campaniei PDL la alegerile locale.

Blaga a adăugat că „a doua propunere majoră a USL pentru comunităţile locale sunt candidaţi nedemni, personaje dubioase şi specialişti în falimentare” şi l-a dat drept exemplu pe candidatul USL la Sectorul 3, Robert Negoiţă.

Liderul democrat-liberal a mai spus că PDL nu se sprijină în campanie pe „intimidarea candidaţilor, ameninţări directe şi un buget nelimitat”.

„Rămânem partidul gospodarilor, al aleşilor locali care sunt coloana vertebrală a partidului nostru. (…) PDL nu este un partid cazat în sediul central. PDL este un partid viu, prezent în toate comunităţile locale. Tocmai de asta se teme USL şi de asta îi face pe domnul Ponta şi pe domnul Antonescu să ameninţe şi să mintă. Eu sunt convins că ei sunt primii care ştiu ce înseamnă forţa PDL. Forţa noastră o dau alegătorii şi nu minciunile. Forţa noastră sunt primarii care-şi fac datoria faţă de comunităţi. Forţa noastră se va vedea duminică la vot. Îi chemăm pe alegători să sprijine duminică prin votul lor Partidul Democrat Liberal, să sprijine democraţia în România”, a mai declarat şeful campaniei PDL pentru alegerile locale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.