Vasile Blaga: Ne păstrăm ca ţintă obţinerea unui scor naţional de 25 de procente

0

Senatorul Vasile Blaga, şeful campaniei PDL pentru alegerile locale, a declarat joi că ţinta democrat liberalilor pentru alegerile locale rămâne obţinerea unui rezultat de 25% la nivel naţional şi a precizat că la Bucureşti va fi foarte greu de obţinut un scor similar celui de la scrutinul din anul 2008.

‘Este ţinta pe care am fixat-o cu organizaţiile judeţene. O să observaţi după numărul de voturi şi numărul de mandate de primari şi preşedinţii Consiliilor judeţene, aşa se fac analizele, şi o să vedeţi că o să câştigăm chiar dacă nu cred că există în acest moment vreo analiză publicată de diverse case (case de sondaje -n.r.) care să nu dea candidaţii PDL net sub cei ai USL. Nu am văzut”, a declarat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.

Blaga a spus că PDL va câştiga în Dâmboviţa nu doar şefia Consiliului judeţean, dar şi primăria municipiului reşedinţă de judeţ, Târgovişte şi majoritatea oraşelor din judeţ.

„O să scoatem un scor mai bun decât în 2008. Pentru că la asta ne raportăm: 2008-2012”, a mai declarat liderul democrat-liberal.

Întrebat dacă la nivelul Capitalei PDL va reuşi să obţină un scor similar celui din 2008, Vasile Blaga a spus: „Este foarte de greu de scos un scor similar, dar ca primării sunt convins că vom obţine victoria la cele două primării (primăriile Sectoarelor 3 şi 6 -n.r.)”.

Referitor la şansele pe care le are PDL la alegerile de duminică, acolo unde democrat-liberalii au pierdut primari şi preşedinţi de Consilii judeţene, Blaga a spus: „am pierdut doi, nu foarte mulţi preşedinţi de Consilii judeţene”.

„Am pierdut 154 de primari şi au venit spre noi 134. Noi am avut 865 de primari. Discutăm luni dimineaţă”, a mai declarat şeful campaniei PDL pentru alegerile locale.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.