EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.32%)
CHF
4,17 RON
(+0.15%)
AUD
3,00 RON
(-0.17%)
CAD
3,17 RON
(+0.06%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.05%)
BRL
1,13 RON
(-0.24%)
CNY
0,62 RON
(+0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.15%)

BILDERBERG a decis: Obama nu va mai fi preşedintele Americii

0

– Mai mulţi martori dintre angajaţii unui hotel implicat în evenimentul Bilderberg 2012 au declarat pentru publicaţia britanică „The Guardian” că l-au văzut la întâlnirea din Chantilly, Virginia, pe contracandidatul lui Barack Obama la alegerile pentu preşedinţia Statelor Unite.

În 2008, atunci când Barack Obama şi Hillary Clinton erau umăr la umăr în cursa pentru nominalizarea în cursa prezidenţială din partea Partidului Democrat, a avut loc o întâlnire a grupului Bilderberg în Chantilly, Virginia.

Hillary şi Obama  au dispărut în ziua de 5 iunie 2008 pentru câteva ore, undeva în zona Washingtonului, după cum a relatat apoi presa americană, care a tras concluzia că au fost amândoi, cu siguranţă, la întâlnirea cu cei din Bilderberg. Atunci când avionul celor doi s-a întors la Washington, Obama nu era la bord, semn că acesta a fost favoritul celor din grupul Bilderberg în fruntea SUA.

Aşa s-a întâmplat cu preşedintele George H.W. Bush  în 1985, cu preşedintele Bill Clinton în 1991, cu Tony Blair în 1993 sau cu Romano Prodi, fostul şef al Comisiei Uniunii Europene, în 1999.

În urmă cu patru ani, senatorul Barack Obama a participat la întâlnirea Bilderberg, exact în acelaşi hotel, scrie The Guardian, care explică faptul că participarea republicanului Mitt Romney nu ar putea fi altceva decât „încoronarea” acestuia la cea mai înaltă funcţie a celui mai puternic stat din lume.

„Va urma Mitt Romney paşii pe care Clinton, Cameron şi Blair i-au făcut prin participarea la întâlnirea Bilderberg pentru ca mai apoi să ajungă lideri?”, se întreabă The Guardian care pune aceeaşi întrebare, dar un pic ironic: „A îngenuncheat Romney cu un genunchi în faţa lui David Rockefeller?” (simbol al încoronării n.r).

Mitt Romney nu apare pe lista oficială a întâlnirii, pentru că, spun cei de la The Guardian, lista aceea e mai puţin relevantă. Astfel, nu-i vei vedea niciodată pe acea listă pe oameni cu adevărat importanţi precum Mitt Romney sau Bill Gates, care a fost surprins părăsind hotelul unde a avut loc întâlnirea.

Concidenţă sau nu, candidatul republican la Casa Albă, Mitt Romney, a câştigat marţi alegerile primare în alte cinci state, între care şi California, potrivit rezultatelor parţiale, relatează Capital.ro.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.