75% dintre doctori refuză chimioterapia pentru ei înşişi

[block]0[/block]

Doctorii obişnuiau să creadă că dacă drenau sângele unei persoane bolnave, infecţia „necurată” sau boala se va curăţa din corp, dar toată această procedură nu făcea decât să înrăutăţească starea persoanei bolnave. Bolnavul era din ce în ce mai slăbit, incapabil să lupte împotriva a indiferent ce îi invada organismul. Cel mai probabil pierdea bătălia pentru viaţă în cel mai scurt timp.

 

Potrivit NaturalNews, cercetările bazate pe chestionare cu itemi de alegere continuă să arate că 3 din 4 doctori şi oameni de ştiinţă ar refuza chimioterapia pentru ei înşişi, datorită efectelor devastatoare asupra întregului corp şi a sistemului imunitar, dar şi datorită ratei de succes extrem de scăzută.

Pe deasupra, numai 2-4% dintre cancere răspund la chimioterapie, dovedind că viaţa pacientului se poate prelungi. Şi totuşi, este tratamentul prescris în mod obişnuit pentru orice fel de cancer.

Chestionarele au fost aplicate de către cercetătorii de la McGill Cancer Center,  pe un eşantion de 118 de doctori, toţi experţi în cancer.

Doctorii au fost rugaţi să-şi imagineze că au cancer şi să aleagă din 6 terapii „experimentale” diferite. Aceştia nu numai că au respins chimioterapia, dar au spus şi că nu le-ar permite membrilor familiilor lor să parcurgă aceste proces! Ce spune asta despre adevărata lor opinie referitoare la această metodă arhaică?

Studiul are un efect profund asupra opiniei publicului larg despre tratamentele chimio în cea mai mare parte a societăţii din Vest, în special în Statele Unite, care le foloseşte mai mult decât orice altă naţiune din lume.

Lipsa de încredere aratată de către doctori s-a extins asupra pacienţilor şi trecerea la remediile naturale este din ce în ce mai des întâlnită. Mult mai des chiar decât la începtul secolului 20, înainte de apariţia medicinei corupte, a produselor farmaceutice şi a radiaţiilor.

Nivelurile ridicate de toxicitate sunt exact ultimul lucru de care are nevoie o fiinţă umană atunci când luptă cu infecţia, boala sau pneuomonia.

Dereglările auto-imune apar în principal atunci când oamenii înghit chimicale din mâncare, beau apă, îşi fac vaccinuri care conţin chimicale, consumă îndulcitori artificiali sau se expun la poluarea din mediu.

Chimioterapia precum popularul Cis-platinum, umple corpul cu toxine îngrozitoare, iar doctorii şi oamenii de ştiinţă ştiu asta, dar pentru că FDA exilează doctorii care prescriu vitamine, suplimente, ierburi sau super-food, chimioterapia este încă „recomandată”.

Calea prin care poţi învinge cancerul este să-ţi detoxifiezi corpul şi să-ţi construieşti un sistem imunitar gazdă, nu să acoperi un organ sau o tumoare cu chimicale care poluează întreg organismul.

Gândeşte-te aşa: dacă o persoană în vârstă a avut un deget rănit şi a avut nevoie de o compresă pentru a-l ajuta să se vindece, l-ai scufunda pe bătrân într-o piscină plină cu apă pentru mai multe zile la rând şi ai aştepta să se vindece degetul?

Doctorii ştiu cât de absurdă este ideologia terapiei cu chimicale, dar când o societate îşi bazează mare parte a terapiei pe managementul cronic al îngrijirii, ei sunt în tăcere siliţi să o sugereze sau să îşi găsească altă profesie.

Chimioterapia are rezultate foarte slabe în cazul tumorilor solide ce apar în colon, plămân sau sâni, aşa cum s-a arătat în ultimii 10 ani şi totuşi unii doctori o „împing” în faţă în încercarea de a întârzia tumoarea şi creşterile malingne în acele zone ale corpului.

Ar putea fi o coincidenţă extremă că aproape 75% dintre doctori ar refuza chimioterapia pentru ei înşişi si pentru membrii familiei lor, dar totuşi o prescriu pentru 75% dintre pacienţii lor? Preţul costisitor al chimioterapiei şi probabilitatea „sprijinului bănesc” al marilor companii de farmaceutice strigă răspunsul „nu!”.

În cel mai bun caz, chimioterapia ar trebui luată în considerare ca tratament alternativ, dar pentru mai mult de 70 de ani medicina convenţională a deformat percepţia publicului despre medicina adevărată, aşa ca dacă se întâmplă să faci cancer şi doctorii îţi spun ce ai de făcut, ar fi  bine să-i întrebi dacă ar face acelaşi lucru şi pentru ei şi familia lor.

Traducere şi editare: Cătălina Rusin

Citește și
7 Comentarii
 1. gabon elagabriela spune

  MULTUESC MULT PT ARTICOL SI PRNTRU TOATE CELELALTE MATERIALE PE CARE MI LE-ATI TRIMIS.
  IN ACEST ARTICOL ESTE MULT ADEVAR, CONFIRMAT DE UN MEMBRU DE FAMILIE, DE PROFESIE MEDIC CHIRURG, SI CADRU UNIVERSITAR.

 2. elisabeta spune

  a-ti avea curajul sa le refuzati daca nu i=ti dau si alternativa?

 3. oana spune

  Cum indrazniti sa le furati acestor oameni chiar si ultima farama de speranta prin articolul asta?? sunteti constienti ,sper, ca acum ii faceti sa fie si mai disperati decat sunt! le-ati luat chiar si ultima varianta..

 4. Fabian spune

  @Oana, cred ca daca te-ai informa mai mult despre raw food si cum iti poti detoxifia organismul, nu ai mai scrie astfel de bazaconii; chimioterapia in opinia mea nu ar trebui sa fie pusa pe lista de remedii, si nu ar trebui sa fie urmata de niciun pacient care sufera de boli degenerative. Este ca si cum te-ai duce sa te tratezi de acnee pe fata si medicul iti recomanda decapitarea sau sa ti-l bagi in acid sulfuric. Sper sa deschizi mai mult ochii si sa te documentezi mai amanuntit despre cum se poate trata cu rata de success muuuult mai mare aceste boli degenerative.

 5. Ana spune

  Nu ma asteptam sa apara un astfel de articol. De ce? Intrucat, de regula, medicii si farmacistii vor sa faca bani si au nevoie de fraierii disperati!
  Cata dreptate!
  Detoxifierea prin toate mijloacele posibile este opusul chimicalizarii trupului, si asa chimicalizat prin alimentatie, ca – cica – , si salata verde ar fi toxica.
  Nu pot crede ca ne-au prevenit!
  Cand ai cancer malign trebuie schimbat stilul de viata si modul de gandire si apelat numai la terapie naturista si, peste toate, la credinta in Dumnezeu.
  Astea iti mai pot da o speranta si prelungi viata, dar sa te otravesti cu buna stiinta, cu consimtamantul tau, este cea mai mare crima!
  Felicitari autorului acestui articol, agresiv de sincer si realist!
  Va multumim!

 6. Liviu M spune

  Sunt total de acord ca, chomioterapia face ravagii in organismul uman deja incercat de boala. Da cred cu tarie si mi se pare cel mai logic si de bun simt sa te intorci la o alimentatie naturala, sa crezi in Dumnezeu si cum spunea cineva „sansele de a te vindeca de cancer sunt si mai mari atunci cand vindecarea vine din interior, cand te iubesti si te accepti asa cum esti”
  Doamne ajuta-ne pe toti!
  Multumim celor care au curajul sa spuna adevarul!

 7. bujor carmen spune

  Am o experienta de 33 de ani de medicina in care m-am intalnit mai mult decat mi-am dorit cu cancerul. In afara de cateva cazuri sensibile la chimioterapie (rare) nu am vazut nici un pacient salvat de cchimioterapie. Bineinteles ca nu pot sa contraindic acest fel de tratament dar cu informatia corecta. Cred in schimb ca este vorba mai mult de psihicul apartinatorilor care vor sa -Faca totul-pentru ruda lor .Daca le spui ca e mai util sa aplice tratamente alternative, sau macar sa-i faca viata usoara cat mai dureaza, risti sa fii judecat gresit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.