Fenomen straniu apărut pe cer: rachetă sau OZN?

Mii de oamenii din  Israel, Turcia şi Iordania au trăit şocul vieţii lor  când au văzut un „OZN” care făcea spirale pe cer, scrie DailyMail.co.uk

Poliţia din aceste ţări, precum şi cea din Cipru şi Liban, a fost bombardată de telefoane din partea residenţilor panicaţi, pe măsură ce lumina albă sclipitoare dansa pe cer. Au apărut multe teorii cu privire la ce ar putea fi, o rachetă test eşuată, un satelit rupându-se în atmosferă sau o navă spaţială extraterestră.

Spirale în spaţiu: ciudata apariţie arată precum un foc de artificii.  Imaginile arată o lumină învârtindu-se şi făcând cercuri, aceasta făcându-şi apariţia  peste Iordania, Israel şi alte ţări.

Oricum, lumina misterioasă părea a fi o tehnologie de pe Terra, spirala de lumină arătând foarte asemănător cu o rachetă rusească de test, care a mai speriat şi în 2009 oamenii în Norvegia. Şi atunci s-a produs un show de lumini similar, care aducea mai degrabă a Doctor Who decât a altceva.

Evenimentul a început vineri noapte la ora 8:45 şi după câteva ore de panică, Ministrul Apărării de la Moscova a declarat că o rachetă test a fost lansată cu doar 6 minute înainte.

 Traducere şi editare: Cătălina Rusin

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.