Fotbal: Diego Maradona a ratat primul său trofeu cu Al Wasl

Diego Maradona a ratat primul său trofeu cu formaţia de fotbal Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, care a pierdut la lovituri de departajare returul finalei Ligii Campionilor statelor arabe din Golful Persic.

După o victorie în tur cu 3-1 în faţa echipei Al Muharraq (Bahrein), echipa lui Maradona a pierdut duminică returul la acelaşi scor, într-un meci în care de la oaspeţi au fost eliminaţi portarul Majed Nassar şi atacantul Rashed Assa, şi soarta trofeului s-a decis la loviturile de departajare. Al Muharraq a câştigat trofeul, după ce a învins cu 5-4 la loteria penalty-urilor.

Maradona, care în mai 2011 semna un contract pe 2 ani cu Al Wasl, nu a reuşit să claseze echipa arabă decât pe locul 8 în campionatul de 12 echipe, fără să câştige vreun trofeu.

Argentinianul a avut puterea să recunoască meritele echipei adverse după finală. ”Adversarii au meritat victoria, fără niciun dubiu.

Au preluat iniţiativa şi au controlat total mijlocul. Au fost mult mai concentraţi, mai bine organizaţi şi puteau câştiga înainte de penalty-uri. Acesta este adevărul. Dar, este total diferit să joci 11 la 11, decât 11 la 9. Nu regret nimic din ce am făcut în acest sezon. Am făcut tot ce puteam şi voi continua. Am o înţelegere cu Al Wasl şi pregătirile pentru noul sezon sunt în curs”, a declarat Maradona.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.