Harghita: Stelu Platon (USL), reales în fruntea Primăriei Topliţa

Liberalul Stelu Platon a câştigat al doilea mandat consecutiv de primar al municipiului Topliţa, el fiind preferat de 76% dintre locuitorii cu drept de vot.
De asemenea, Consiliul Local Topliţa este dominat de USL, care a obţinut 12 mandate, din totalul de 17. În autoritatea locală de la Topliţa au mai intrat patru consilieri de la UDMR şi unul de la PDL.

Stelu Platon a declarat că se aştepta să câştige cu aproximativ 70% şi susţine că a fost votat şi de circa 34% dintre alegătorii de etnie maghiară.

‘Cam 34% dintre etnicii maghiari m-au votat pe mine la primar, ceea ce dovedeşte că oamenii nu votează întotdeauna politic sau ideologic sau etnic şi mai şi apreciază ce face un edil în localitatea în care trăiesc cu toţii. Pentru că ce am făcut în patru ani nu am făcut pentru o anumită categorie de cetăţeni, am făcut pentru toţi cetăţenii’, a afirmat Stelu Platon.

El a spus că rezultatul îl onorează şi îl obligă şi a promis că va continua proiectele începute în oraş.

‘Din punctul meu de vedere, faptul că 76% dintre cetăţeni m-au votat dovedeşte că oamenii sunt foarte responsabili şi votează la locale gospodari şi nu altceva. Mă onorează şi mă obligă şi o spun cum am spus-o şi în campanie, am proiecte pe care le voi face în oraş’, a afirmat primarul din Topliţa.

Stelu Platon are 57 de ani, a terminat Facultatea de Inginerie Chimică, la Iaşi, şi înainte să fie ales primar a fost director de fabrică, director de spital, precum şi consilier local în două legislaturi.

Topliţa este singurul municipiu din Harghita unde primăria a fost câştigată de un reprezentant al partidelor româneşti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.