Pregătirile pentru Miss Bucureşti 2012, pe ultima sută de metri

Cele 20 de finaliste ale primei ediţii a concursului Miss Bucureşti 2012 au participat, în cele trei săptămâni de pregătiri, la filmări pentru promovarea principalelor atracţii turistice ale Capitalei, la şedinţe foto oficiale sau evenimente sociale.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, primele cinci clasate în finala Miss Bucureşti se vor califica automat în selecţia naţională Miss Universe România 2012.

Cele 20 de fete care se vor lupta pentru coroana Miss Bucureşti 2012 vor avea de trecut patru probe de concurs – proba ţinutei de zi, proba costumului de baie, proba rochiei de seară şi proba interviului.

Juriul, care va fi format din 11 personalităţi din diferite medii de activitate (audiovizualul, moda, sportul, etc.), vor acorda note de la 1 la 10 fiecărei finaliste, pentru fiecare probă de concurs.

Citeste si:  Ioan Niculae: Băncile nu dau bani pentru proiectele finanţate de UE

În cadrul probei ţinutei de zi şi a costumului de baie vor defila toate cele 20 de concurente, urmând ca în proba rochiei de seară să se califice primele 10 clasate, iar în cea a interviului, primele cinci. Întrebările la care vor trebui să răspundă în numai 30 de secunde concurentele calificate în Top 5 vor avea ca temă istoria oraşului Bucureşti.

În urma susţinerii probelor de concurs se vor decerna şase titluri – Miss Bucureşti 2012, 1st Runner Up, 2nd Runner Up, Miss Popularitate, Miss Fotogenie FHM, Miss Congeniality.

„În calitate de partener oficial al acestui concurs echipa Miss Universe România s-a ocupat îndeaproape de pregătirea concurentelor pentru finala Miss Bucureşti, alături de echipa de organizatori a Centrului de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti şi cred că împreună am reuşit să demonstrăm atât concurentelor cât şi celorlalţi parteneri ai noştri ce înseamnă un proiect cu adevărat bine făcut, la care se lucrează 24 de ore din 24.

Citeste si:  Moneda naţională s-ar putea deprecia până la 4,5 lei pentru un euro, în 2012

Nu este deloc uşor să transformi în trei săptămâni 20 de fete obişnuite în top modele care să poată defila relaxate, cu graţie şi rafinament, pe o scenă, în faţa a mii de oameni. Dar acesta este rolul nostru şi ni-l asumăm întotdeauna cu maximă responsabilitate”, a declarat Valentina Ionescu, director executiv al Organizaţiei Miss Universe România, partener oficial Miss Bucureşti, potrivit comunicatului.

Pentru desemnarea câştigătoarei titlului Miss Popularitate, publicul poate vota, trimiţând SMS cu numărul de intrare în concurs al candidatei favorite. Startul votului a fost dat duminică, 10 mai, la ora 22,00, iar publicul va putea vota până pe 15 iunie, ora 3,00 (AM), noaptea derulării competiţiei.

Citeste si:  APAPR: Pilonul II ar fi definitiv distrus de reducerea contribuţiei la 0,5 %

Câştigătoarea concursului Miss Bucureşti 2012 va fi încoronată de către Larisa Popa – Miss Universe România 2011.

Prima ediţie a concursul se va desfăşura joi, 14 iunie, începând cu ora 21,30, în Player Summer Club, gazdele evenimentului urmând să fie Timea Domokos şi Dragoş Morman.

Atmosfera va fi întreţinută de artiştii Nick Kamarera şi Alinka, Andreea Bănică şi Connect-R.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata