Prigoană îl felicită pe Oprescu pentru câştigarea unui nou mandat

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, l-a felicitat duminică seara, 10 iunie, pe Sorin Oprescu pentru câştigarea celui de-al doilea mandat de edil-şef şi a adăugat că atât el, cât şi PDL au obţinut un scor onorabil, având în vedere conjunctura.

„În primul rând, aş dori să îl felicit pe dl Sorin Oprescu pentru câştigarea celui de-al doilea mandat la Primăria Capitalei. Oricum, peste doi ani, îl voi vedea din nou la urne”, a declarat Silviu Prigoană, la sediul PDL Bucureşti.

El a completat că, din punctul său de vedere, scorul obţinut de democrat-liberali la alegerile locale este onorabil atât pentru el, cât şi pentru PDL, ţinând cont de conjunctura în care s-au desfăşurat alegerile. Democrat-liberalul spune că PDL a luat măsuri bune, dar a plătit politic acest lucru.

Întrebat cine este responsabil de eşecul PDL, Prigoană a răspuns că de vină au fost criza economică şi recesiunea care „au dat buzna”.

„Nu este un eşec al partidului. PDL a salvat ţara şi ceea ce am făcut am plătit astăzi la urne. Acesta este trendul şi altădată au fost alte trenduri. De data aceasta a fost trendul nostru să plătim măsurile pe care le-am luat. Ceea ce vă spun eu în momentul de faţă este ceea ce se va întâmpla în următoarele câteva luni în Spania, Portugalia şi Italia”, a adăugat Prigoană.

Întrebat de ce peste doi ani Oprescu va fi din nou la urne, Prigoană a susţinut că acesta „va pleca spre Cotroceni”. „Peste doi ani vor fi alegerile prezidenţiale şi atunci vom avea din nou alegeri pe Bucureşti, moment în care voi fi altfel pregătit. Trendul va fi altul”, a afirmat Prigoană.

Democrat-liberalul a adăugat că pentru el a fost „o surpriză şi scorul obţinut”.

Despre pierderea alegerilor la sectoarele 3 şi 6, Prigoană a spus: „Nu aveam certificate de moştenitori pe ele”.

În opinia sa, Elena Udrea nu ar trebui să îşi dea demisia de la şefia PDL Bucureşti.”De ce să îşi asume? Nu e un eşec. Faceţi calculele, când am fost în Alianţa D.A. scorul a fost identic. Eu sunt cu inima împăcată că ceea ce am făcut am făcut pentru salvarea României”, a susţinut Prigoană.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.