Sever Voinescu: PDL a suferit o înfrângere

1

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a afirmat luni, 11 iunie, că PDL a suferit o înfrângere la alegerile locale şi în scurt timp structurile de conducere ale partidului se vor reuni, pentru că se impun anumite decizii.

„Evident, e o înfrângere, fără discuţie”, a spus Voinescu întrebat fiind dacă rezultatul alegerilor este unul onorant pentru partid, aşa cum a afirmat Silviu Prigoană.

Voinescu a adăugat că structurile de conducere ale partidului vor lua deciziile ce se impun, pentru că, evident, se impun decizii.

„Decizii, nu demisii”, a precizat el.

Sever Voinescu a susţinut că nu a auzit ca vreun coleg de partid să ceară demisia preşedintelui PDL Bucureşti, Elena Udrea.

Purtătorul de cuvânt al PDL a refuzat să facă mai multe comentarii privind subiectul alegerilor, spunând că preferă să vadă rezultatul final înainte de a trage o concluzie şi a adăugat că are părerile sale de rău, dar şi păreri de bine.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. LA STADION CU SEMINTE! spune

    INFRINAGEREA A FOST DE MARI PROPORTII CEEA CE DA NASTERE SFARSITUL ACESTUI BLESTEMAT DE PARTID: P.D.L. SI DISPARITIA DIN POLITICA A ‘SMENARILOR SI SNAPANILOR’ CE AU FURAT ‘CA-N CODRU’ IN TARA ASTA NUMITA ROMANIA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.