EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

CJ Dolj a dat FRF în judecata si cere anularea deciziei privind dezafilierea Universitatii Craiova

0

Consiliul Judeţean Dolj, prin Centrul Sportiv de Copii şi Juniori aflat în subordinea sa, a acţionat în instanţă Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi a solicitat anularea deciziei Adunării Generale a FRF privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova.

Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj, a afirmat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că CJ mai are o speranţă că ”poate întoarce decizia FRF”.

”În momentul în care cineva a amintit de Universitatea Craiova pe timpul campaniei electorale, inclusiv în mediul rural, lume a sărit în sus. Problema Universităţii Craiova rămâne deosebit de importantă şi trebuie să facem ceva. Tema Universităţii Craiova nu am vrut să o folosesc în campania electorală, pentru că nu voiam să abordez o problemă foarte dureroasă. Dar în ultima zi pe care ne-o permitea legea, CJ Dolj a dat FRF în judecată, prin Centrul de Copii şi Juniori, şi a solicitat anularea deciziei de dezafiliere.

De altfel, la Adunarea Generală, unul din cele şase voturi împotriva acestei decizii a fost al nostru. Încă mai există o speranţă că putem să întoarcem decizia FRF privind dezafilierea Universităţii Craiova’, a spus preşedintele CJ Dolj.

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a votat pe 14 mai excluderea definitivă a Universităţii Craiova din cadrul FRF, cu 168 de voturi pentru, 5 împotrivă şi 18 abţineri, validând astfel decizia provizorie luată de Comitetul Executiv în 20 iulie 2011.

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a solicitat excluderea definitivă, argumentând că SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA a încălcat flagrant statutul federaţiei, mai ales prin faptul că a ales să-şi caute dreptatea în instanţele judecătoreşti şi a ocolit instanţa supremă a sportului, Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne.

În plus, patronul Adrian Mititelu a obţinut un certificat de identitate sportivă pentru două societăţi, fapt pentru care Mircea Sandu va chema în justiţie Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, care a eliberat CIS-ul.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.