Peste 120 de persoane şi membri ai Galeriei FC Petrolul cer renumărarea voturilor la Ploieşti

Peste 120 de persoane ce participă, marţi, la un miting de protest spontan pentru susţinerea candidatului PDL la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici, cer renumărarea voturilor.
Manifestanţii care s-au strâns în faţa Biroului Electoral Municipal (BEM) Ploieşti au un banner pe care scrie ‘Şi eu susţin Andrei Volosevici primar’, printre protestatari aflându-se şi membrii Galeriei FC Petrolul Ploieşti.

Protestatarii scandează lozinci precum ‘Hoţii’, ‘Jos comuniştii’, ‘Jos USL’. ‘Vrem renumărare’ şi ‘Volo, nu uita, noi suntem de partea ta’.

Manifestanţii care sunt membri şi simpatizanţi ai PDL sunt nemulţumiţi de rezultatul votului la Primăria Ploieşti şi cer renumărarea sufragiilor arătând că democrat-liberalul Andrei Volosevici trebuie să fie primar, în condiţiile în care social-democratul care a ocupat funcţia înaintea sa, Emil Calotă, ‘nu a făcut nimic’.

Conform centralizării datelor, Volosevici, care a fost primar în ultimii patru ani, a pierdut cursa electorală pentru funcţia de primar al Ploieştiului în favoarea candidatului USL, social-democratul Iulian Bădescu. Acesta a obţinut 49.696 voturi, iar Volosevici a obţinut 48.054 din totalul de 110.099 voturi valabil exprimate în Ploieşti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.