Strănepotul lui Badea Cârţan a pierdut postul de primar la doar nouă voturi

Strănepotul lui Badea Cîrţan, Vasilică Sorin Cîrţan, candidat al USL în alegerile locale de duminică, 10 iunie, a pierdut la doar nouă voturi diferenţă postul de primar al comunei Cârţişoara, unde a fost reales democrat-liberalul Dorin Magda, cel care îşi caută rădăcinile haiduceşti.

Social-democratul Vasilică Cîrţan va fi nevoit şi de această dată se se consoleze cu un post de consilier local, după ce şi în urmă cu patru ani a fost ‘bătut’ de primarul PDL Dorin Magda, însă în 2008 diferenţa a fost de 300 de voturi.

‘Nu ştiu dacă mai candidez peste patru ani la postul de primar. Acum am pierdut la nouă voturi diferenţă. Asta e’, a declarat marţi strănepotul lui Badea Cîrţan.

Din totalul de 792 de voturi exprimate la Cârţişoara, social-democratul Vasilică Sorin Cîrţan a obţinut 352, iar primarul PDL Dorin Magda 361, conform rezultatelor finale ale BEJ Sibiu.

Primarul PDL de la Cârţişoara, aflat la al treilea mandat, a declarat marţi că acum este preocupat de posturile de viceprimar, însă că urmează să scoată o carte despre istoria haiducilor, în special a Haiducului Budac. Primarul pedelist caută dovezi că este neam de haiduc, după ce bunicii săi, conform unor surse, ar fi din neamul Haiducului Budac.

Lupta pentru primăria Cîrţişoara a fost cea mai strânsă din judeţul Sibiu, conform BEJ în toate celelalte localităţi diferenţa dintre primul şi al doilea clasat la postul de primar a fost mai mare.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.