EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

Marian Oprişan nu o susţine pe Sorina Plăcintă

0

Vicepreşedintele PSD şi co-preşedintele USL Vrancea Marian Oprişan a declarat, miercuri, 13 iunie, că nu a ştiut de negocierea între PNL Vrancea şi Sorina Plăcintă, precizând că nu o va sprijini niciodată pe aceasta ‘pentru nicio funcţie publică la nivel central sau la nivelul judeţului Vrancea’.

Liderul USL a declarat,  că decizia de a o primi pe Sorina Plăcintă în USL este doar decizia PNL.

‘Vreau să fie foarte clar. Ca şi co-preşedinte al USL Vrancea nu am ştiut de această negociere între preşedintele PNL Vrancea şi această doamnă. PNL nu are decât să se spele cu ea pe cap. E o decizie foarte proastă, dar e o problemă internă a PNL. Ca cetăţean, ca şef al administraţiei publice judeţene, ca vicepreşedinte al PSD, nu aş accepta ca o pedelistă notorie, care a făcut mult rău cetăţenilor judeţului Vrancea, să acceadă în PSD.

Precizez public, din respect pentru cetăţenii judeţului Vrancea, că nu o voi sprijini niciodată pe această doamnă pentru nicio funcţie publică la nivel central sau la nivelul judeţului Vrancea’, a afirmat vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan.

La rândul său, preşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, a declarat că Sorina Plăcintă nu a pus vreo condiţie şi nu a cerut vreo funcţie publică.

Liberalul a confirmat că senatorul PDL trebuia să facă acest pas încă de la votarea moţiunii.

‘Încă de când a vrut să voteze moţiunea Sorina Plăcintă trebuia să treacă la PNL’, a afirmat Săpunaru, precizând că primirea în partid a senatorului PDL a fost luată de conducerea centrală a PNL.

‘Primirea Sorinei Plăcintă în PNL a fost luată cu conducerea noastră de la Bucureşti. Noi suntem într-o lipsă de senatori. De la 1 septembrie vom avea 10 senatori mai puţin, ca urmare a plecării celor care au câştigat alegerile pentru primari şi preşedinţi de consilii judeţene. După întâmplările de la moţiune nu trebuia să se mai mire cineva de această plecare’, a mai spus Nini Săpunaru.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.