Premierul Victor Ponta: TVR – o tribună politică a preşedintelui Traian Băsescu

Televiziunea publică s-a transformat, în ultimii ani, într-o tribună politică a preşedintelui Traian Băsescu, a declarat joi preşedintele PSD, Victor Ponta.

„TVR s-a transformat într-o tribună politică a preşedintelui prin faptul că fostul director general dl Lăzescu a fost numit chiar de preşedinte, prin faptul că doamna Culcer este unul din menestrelii regimului Băsescu, prin faptul că în Consiliul de Administraţie bătea cu pumnul în masă doamna Meseşan – şefa de comunicare a PDL.

Iată că, după doi ani, preşedintele are dreptate, într-adevăr lucrurile merg prost la TVR, dar acum, cu desfiinţarea, cred că se exagerează”, a afirmat preşedintele PSD, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, că Televiziunea Română ar trebui desfiinţată şi reînfiinţată pe alte baze, adăugând că aceasta a ajuns o afacere.

„Mărturisesc că nu mă pricep la chestiuni mai ales în zona asta media, dar vreau să ştiţi, în modul cel mai cinstit, un punct de vedere despre TVR. Trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe alte baze. Nu poate funcţiona aşa.

Vezi o televiziune în două camere, care funcţionează şi e mai dinamică decât Televiziunea Română şi fără datorii. Sigur, nu spune nimeni că nu trebuie să avem o televiziune de stat, dar această televiziune a ajuns o afacere şi domnul Lăzescu vă poate confirma pentru că am discutat de câteva ori cu domnia sa”, a spus Băsescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.