Tudor Gheorghe – concert pro bono „Rapsod şi lăutar”

Tudor Gheorghe, împreună cu taraful său, îşi aşteaptă publicul la „Rapsod şi lăutar”, cea mai recentă premieră, un spectacol de autentică muzică tradiţională românească, luni, 18 iunie, de la ora 19,00, la sala mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat UNITER transmis miercuri, artistul va susţine concertul pro bono în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”.

Cercetător asiduu al folclorului românesc, cu studii la Institutul de Folclor din Bucureşti, Tudor Gheorghe este o voce care caută originalitatea. Spectacolele sale se nasc din vechile balade româneşti, din opera lui Ion Luca Caragiale, din farmecul poemelor lui Lucian Blaga, Tudor Arghezi şi Ion Barbu.

Sumele obţinute din vânzarea biletelor acestui concert se direcţionează către Fondul de Solidaritate Teatrală, prin intermediul căruia sunt sprijiniţi artiştii cu probleme de sănătate.

O parte din sumele care se strâng ca urmare a acestui concert sunt destinate actorului Şerban Ionescu, UNITER alăturându-se comunităţii teatrale în sprijinul de care are nevoie acest mare artist.

Biletele, cu preţuri de 40, 60 şi 80 lei, s-au pus în vânzare la Teatrul Naţional Bucureşti, în reţeaua Vreaubilet, la Unirea Shopping Center, şi online pe www.vreaubilet.ro.

Sumele provenite din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se virează în contul Fondului de Solidaritate Teatrală Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.