Diaconu susţine că va renunţa la funcţia de ministru al Culturii dacă pierde procesul cu ANI

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a susţinut luni că în cazul în care va pierde procesul cu ANI se va retrage din Guvern.

 El a arătat că luni a fost la Parchetul General.

„Păi, ştiţi cum este, nicio masă fără peşte. Adică lună de lună mai trec pe acolo, când beau cafele băieţii ăia. Am fost şi eu cu un avocat, ca nu mă mai duc singur. Să vezi cum vorbeau ei, unii cu alţii, au limba lor. Foarte interesant”, a declarat Diaconu, după ce a participat la şedinţa Biroului Politic Central al PNL.

La finalul declaraţiilor, el a precizat presei că în cazul în care va pierde procesul cu ANI se va retrage din Guvern.

Ministrul Culturii s-a prezentat luni la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori în dosarul în care a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese, deoarece i-ar fi acordat, în calitate de director al Teatrului Nottara, mai multe contracte soţiei sale.

La intrarea în sediul Parchetului General, Mircea Diaconu le-a spus ziariştilor că a venit să bea o cafea cu procurorii şi să le explice „cum se trăieşte în teatru”.

„Mă duc sus să le spun cum se trăieşte în teatru. Că habar nu au cum se trăieşte în teatru şi multă lume nu ştie cum se trăieşte în teatru”, a afirmat Diaconu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.