Senatorul Mihai Stănişoară intenţionează să candideze la o funcţie de conducere în PDL

0

Senatorul democrat-liberal Mihai Stănişoară a declarat pentru o televiziune din Drobeta Turnu Severin că la Convenţia Naţională extraordinară a PDL, care se va organiza la o dată ce se va stabili duminică în cadrul Colegiului Director, va candida pentru o funcţie de conducere în partid.

El a lăsat să se înţeleagă că PDL trebuie reconstruit în urma înfrângerii suferite la alegerile din 10 iunie şi a spus că este nevoie de o conducere legitimă care să aibă toate prerogativele date de statut pentru a pune urgent şi cu fermitate în practică programele şi priorităţile stabilite.

Referitor la persoana care îi va lua locul lui Emil Boc la şefia partidului, Stănişoară a precizat că „Vasile Blaga poate fi o variantă, el având toate atuurile” şi a exclus posibilitatea ca Mihai Răzvan Ungureanu să ajungă în fruntea democrat-liberalilor întrucât partidul trebuie condus de cineva care îl cunoaşte din interior şi are vechime.

Senatorul Mihai Stănişoară a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi şi a obţinut 41,27% din sufragii, în timp ce contracandidatul său din USL, Adrian Duicu, a câştigat cu 45,20% din voturile exprimate.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.