Silviu Prigoană: M-am retras din funcţia de consilier general în CGMB

Deputatul Silviu Prigoană a declarat luni, 18 iunie, că a luat decizia de a se retrage din funcţia de consilier general şi a înaintat în acest sens o cerere conducerii PDL Bucureşti iar locul rămas vacant va fi ocupat de următorul pe lista de candidaţi democrat-liberali în CGMB.

„Nu este o informaţie. Este o certitudine. La ora 13,00 am depus cererea de retragere din Consiliul General la conducerea partidului, conducerea PDL Bucureşti. Astăzi am avut o discuţie cu conducerea partidului, partidul a decis că are nevoie de mine în Parlament, pentru că am început să stăm ca slăbuţ în Parlament. Pe lista de consilieri erau mulţi alţii care cunosc problemele şi eu nu puteam să pun în practică din funcţia de consilier general programul meu de primar. Era diferit. Dar, pot să-mi termin proiectele din Parlament. În locul meu va veni următorul pe listă”, a afirmat deputatul PDL.

Potrivit rezultatelor comunicate de BEM, consilierii PDL în CGMB sunt: Vasile-Silviu Prigoană, Simona Creţu, Ionel-Cristinel Deaconescu, Marius-Cristian Ţugurel, Cătălin-Lucian Iliescu, Mircea-Cristian Raicu, Florin-Laurenţiu Vlădan, Tiberiu-Ionel Nicolin, Maria-Mirela Dinu, Silviu Văduva, Ioan Şteţco.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.