Adrian Năstase a încercat să se împuşte, în faţa poliţiştilor veniţi să-l ridice

Fostul premier, condamnat astăzi la 2 ani de închisoare, a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Adrian Năstase s-a împuşcat cu un pistol de 9 mm. Surse Antena 3 au precizat că acesta s-a împuşcat în zona gâtului, glonţul rămânând prezent în corpul acestuia.

Poliţia Română a confirmat că Adrian Năstase a încercat să se sinucidă în momentul în care i-a fost arătat mandatul de arestare.

La ora 23:30, Adrian Năstase a ajuns la Spitalul Floreasca, urmând să intre în operaţie.

Funcţiile vitale sunt stabilizate şi viaţa lui Adrian Năstase nu este în pericol, conform informaţiilor oficiale. Primele date furnizate de medici arată că locul unde se află glonţul este foarte apropiat de două vase esenţiale pentru supravieţuire, jugulara şi carotida, intervenţia chirurgicală fiind pusă în dificultate şi de un alt factor de risc, acela că Adrian Năstase este diabetic.

Primul ministru Victor Ponta s-a deplasat într-o foarte scurtă vizită la Spitalul Floreasca pentru a se interesa de starea lui Adrian Năstase. „Am vrut să văd cum se simte un om aflat într-un necaz. Este dreptul şi obligaţia mea să văd în ce stare se află”, a spus acesta într-o scurtă declaraţie. Întrebat dacă se aştepta la acest gest din partea fostului premier al României, Ponta a răspuns: „Poate cineva să se pună în poziţia dânsului? Mă gândesc dacă domnul Băsescu este fericit acum”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.