Deputatul Ion Stan:Am fost demis din funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa

Deputatul Ion Stan a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că a fost demis de la şefia organizaţiei Dâmboviţa, că urmează să i se retragă sprijinul politic şi chiar că va fi exclus din partid.

”Ieri (marţi, n.r.), preşedintele partidului Victor Ponta m-a invitat la o discuţie de circa 10 minute şi, în urma acestei discuţii, a luat decizia de a mă demite din funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa. Nu este singura decizie pe care partidul a luat-o sau o va lua împotriva mea, urmează luni să mi se retragă sprijinul politic pentru funcţia de deputat, iar la sfârşitul săptămânii viitoare să fiu exclus din partid.

Toate aceste lucruri mi-au fost comunicate ieri (marţi, n.r.), de către Victor Ponta, spunându-mi că rezultatele organizaţiei judeţene Dâmboviţa de la alegerile din 10 iunie sunt sub aşteptări şi că am aşteptat acel rezultat cu multă indiferenţă, fără să mă implic în campanie şi fără a susţine candidatul PSD la funcţia de preşedinte al CJ”, a declarat Ion Stan.

Stan susţine că i-a spus lui Victor Ponta că nu este adevărat, că el s-a implicat în campanie, că a susţinut candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa. Pe de altă parte, Ion Stan spune că PSD Dâmboviţa nu a avut rezultate slabe la alegerile locale, că a câştigat 47 de primării din totalul de 89, a câştigat preşedinţia CJ şi majoritate în consiliul judeţean.

”În ce priveşte pierderea funcţiei de primar al municipiului Târgovişte, i-am spus domnului Ponta că nu am pierdut eu, ci candidatul propus de la centru”, a adăugat Stan.

De asemenea, Ion Stan a spus că a mai fost acuzat de ”lipsă de implicare în îndepărtarea din partid a celor care erau de partea preşedintelui PDL Dâmboviţa, Florin Popescu”.

”S-a referit aici la deputatul Gheorghe Ana, deputatul Ion Dumitru şi preşedintele PSD Târgovişte, Victor Sanda. L-am rugat pe Victor Ponta să arunce o privire pe rezultatele înregistrate pe districtele coordonate de aceşti colegi ai mei şi să constate că ceea ce susţinea domnia sa, sau informarea venită din judeţ, nu corespundea realităţii”, a precizat Ion Stan.

Ion Stan a spus că a fost 16 ani preşedinte al PSD Dâmboviţa şi că este memebru PSD de 20 de ani.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.