EUR
4,76 RON
(+0.11%)
USD
4,18 RON
(+0.4%)
GBP
5,49 RON
(+0.53%)
CHF
4,21 RON
(-0.15%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,13 RON
(+0.53%)
BGN
2,43 RON
(+0.11%)
RUB
0,07 RON
(-0.53%)
ZAR
0,29 RON
(-1.21%)
BRL
1,11 RON
(-0.1%)
CNY
0,62 RON
(+0.35%)
INR
0,06 RON
(+0.02%)

Negocierile contractelor bilaterale de furnizare a energiei electrice au stagnat

0

Negocierile contractelor bilaterale de furnizare a energiei electrice au stagnat, pentru că nu s-a ajuns la un punct comun asupra formulei de calcul al preţului pe perioada următoare, a declarat, marţi, 19 iunie, Ştefan Gheorghe, directorul general executiv interimar al Hidroelectrica, într-o conferinţă de presă.

‘Procesele de renegociere a contractelor bilaterale au avut mai multe etape. Au fost stagnate la un moment dat, apoi reluate şi s-au purtat negocieri până acum două săptămâni, când a fost ultima întâlnire, în care s-a stabilit şi s-a transmis, conform discuţiilor, o formulă de calcul a acestui preţ pe perioada următoare. În acel momet a fost un moment de stagnare, neajungându-se la un punct comun’, a explicat Gheorghe Ştefan.

El a precizat că formula de calcul nu a fost acceptată în mod unitar de reprezentanţii companiilor implicate în acest proces, acesta fiind motivul pentru care nu s-au continuat negocierile.

În ceea ce priveşte cantităţile şi perioadele de livrare, preşedintele Consililui de Administraţie al Hidroelectrica, Remus Vulpescu, a intervenit spunând că aceste negocieri au caracter confidenţial.

‘Eu înţeleg de ce insistaţi, dar sper că nu vă aşteptaţi să renunţăm la principul de bază al confidenţialităţii în negocieri’, le-a spus el ziariştilor.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.